ALT49307 Prijs vanaf 675.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALT49307 Huizen / Villa's, Altea Town, Costa Blanca

  • Units available 4
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 307m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Altea Town, Costa Blanca beschikt over prijzen vanaf 675,000 €

Lucas Fox presenteert met genoegen dit wooncomplex bestaande uit tien luxueuze onafhankelijke villa's, elk ontworpen om comfort te bieden in een bevoorrechte omgeving. Elke villa heeft drie grote slaapkamers en drie tot vijf elegante badkamers.

De villa's hebben een modern design, met nauwgezette aandacht voor detail, evenals een omringende natuurlijke omgeving. Strakke lijnen en hoogwaardige afwerkingen tonen elegantie en verfijning in elke hoek. Het interieurontwerp van elke villa is zorgvuldig gepland om het comfort en de functionaliteit te maximaliseren.

In het daggedeelte bevindt zich een lichte en ruime ruimte, waarin zich de woon-eetkamer bevindt met de volledig uitgeruste open keuken. In het slaapgedeelte bevinden zich drie slaapkamers met veel privacy en de badkamers zijn voorzien van moderne en elegante accessoires. Vanuit de slaapkamerramen kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap.

Buiten bieden deze villa's grote terrassen en tuinen, ideaal om buiten te genieten van het mediterrane klimaat van de Costa Blanca. Alle villa's hebben een privézwembad.

Het wooncomplex ligt op een bevoorrechte locatie, omgeven door natuur en rust, maar op loopafstand van lokale voorzieningen en diensten. Dit complex van vrijstaande villa's vertegenwoordigt een unieke kans voor wie op zoek is naar een luxe woning aan de prachtige Costa Blanca. Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

  • Villa's met 3 slaapkamers
  • Geweldige kwaliteiten
  • Tuinen
  • Zwembad
  • hoofd locatie
ALT49307 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Polop de la Marina, aan de Costa Blanca, biedt een rustige omgeving midden in de natuur en met een spectaculair uitzicht. De stad heeft een bijzondere charme, met geplaveide straten en traditionele architectuur. Bovendien is het omgeven door bergen en vlakbij de zee, waardoor het ideaal is voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten. Ten slotte biedt het de nodige dagelijkse voorzieningen met lokale winkels, restaurants en diensten.

ALT49307 Prijs vanaf 675.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Villa 675.000 € Available 3 5 307m² Floor plan
Villa 685.000 € Available 3 5 307m² Floor plan
Villa 730.000 € Available 3 5 307m² Floor plan
Villa 845.000 € Available 3 5 307m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now