Uitverkocht
Alvarado-Homes Nieuwe ontwikkeling
9 afbeeldingen beschikbaar
Alvarado-Homes Nieuwe ontwikkeling

Alvarado Homes Appartementen, Tetuán, Madrid

  • Bouwvergunning Verleend

Alvarado Homes Appartementen, Tetuán, Madrid

Gelegen in de wijk Tetuán van Madrid, vormt deze nieuwbouwproject een fantastische kans in het centrum van Madrid. Tetuán, de snelstgroeiende wijk van Madrid, trekt jonge mensen en professionals aan; Naast het financiële en zakelijke district van de stad en dicht bij de Paseo de la Castellana, is het perfect gelegen voor diegenen die wonen en werken in de Spaanse hoofdstad.

De ontwikkeling bestaat uit moderne appartementen van hoge kwaliteit, elk met een eigen opslagruimte. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in het naastgelegen gebouw. De appartementen vallen op door hun open ruimtes, hoge plafonds en fantastisch natuurlijk licht dankzij grote ramen en terrassen. Comfort en kwaliteit waren de belangrijkste zorgen bij het selecteren van materialen en afwerkingen; de appartementen zijn voorzien van vloerverwarming (warm en koud) en de keukens zijn uitgerust met hoogwaardige apparatuur.

Een fantastische optie voor wie op zoek is naar een gloednieuw huis op een centrale locatie in Madrid.

highlights

  • Gelegen in Tetuán, in het centrum van de stad
  • Dichtbij het financiële en zakelijke district van Madrid
  • Hoogwaardige materialen en afwerkingen
  • Open ruimte, grote ramen en veel natuurlijk licht
  • Opslag en parkeren inbegrepen

Ligging

Nieuwbouwproject in Tetuán, een centrale wijk in Madrid vlakbij het financiële en zakelijke district en de exclusieve Paseo de la Castellana. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer met de nabijgelegen metrostations Cuatro Caminos en Alvarado, evenals verschillende busroutes. De luchthaven kan in slechts 15 minuten met de auto of 35 minuten met het openbaar vervoer worden bereikt.

Bekijk op kaart

Alvarado-Homes Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst