AM49
Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

AM49 Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over huur rendement van 4%, 10 Appartementen beschikbaar

  • Completion Q4 2020
  • Units available 10
  • Slaapkamers 2, 3 & 4
  • Sizes from 125m²
  • Rental yield up to 3.83%

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over huur rendement van 4%

Ultramodern gebouw met een appartement met 3, 4 of 5 slaapkamers met 120m² terrassen met een zwembad op de eerste verdieping, tien appartementen met 2 of 3 slaapkamers op de volgende vijf verdiepingen en een spectaculair penthouse met 3, 4 of 5 slaapkamers op de twee bovenste verdiepingen, met fantastische terrassen op beide niveaus met een jacuzzi en een adembenemend uitzicht over de stad Barcelona. Parkeren en opslag is opgenomen in hetzelfde gebouw.

De appartementen zijn prachtig ontworpen door het prestigieuze architectenbureau GCA Architects, en combineren nieuwe technologie met een geavanceerd ontwerp. Dit komt tot uiting in de uitzonderlijk hoogwaardige afwerkingen en gebruikte materialen, waaronder:

  • Natuurlijke eiken parketvloer
  • Moderne, luxe Bulthaup-keukens, volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur (oven, inductiekookplaat, magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser) en witte marmeren werkbladen en spatschermen
  • Bijkeuken met wasmachine / droger
  • Ramen met dubbelglas

De ruime appartementen hebben een oppervlakte van 125 m² en profiteren van hoge plafonds en grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht is. Er is de mogelijkheid om een ​​vierde slaapkamer toe te voegen aan de appartementen op de begane grond en een derde slaapkamer aan de andere appartementen tegen een meerprijs. Deze prachtig gerenoveerde appartementen zouden een ideale hoofdverblijfplaats, vastgoedbelegging of pied-à-terre zijn. Vanwege de nabijheid van Plaça Catalunya en de Paseo de Gracia zijn de woningen uitstekend verbonden met de hele stad, de stranden van Barcelona en de onlangs gerenoveerde Marina Port Vell.

Documentatie

AM49

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement Gereserveerd Vloer 2 2 Slaapkamers 3 Badkamers 130m² 3.77%
Appartement Gereserveerd Vloer 6 2 Slaapkamers 3 Badkamers 125m² 3.74%

Ligging

Eixample, wat in het Catalaans 'uitbreiding' betekent, is de meest centraal gelegen wijk van Barcelona. Het gebied wordt gekenmerkt door straten ontworpen in een rasterpatroon, de visie van architect Ildefons Cerdà, die de behoeften aan verkeersstroom combineerde met licht en ventilatie. De behoeften van de bewoners werden ook in aanmerking genomen, zodat u scholen, ziekenhuizen en markten op bijna elke paar blokken.

Art Nouveau en modernistische architectuur domineren het gebied, in het bijzonder dat van Antoni Gaudí, wiens werken La Sagrada Família, Casa Batlló en La Pedrera allemaal hier te vinden zijn. Er zijn ook veel nieuwe gebouwen, evenals kantoren, markten, restaurants, hotels, bioscopen en internationale designerwinkels.

Het is ook het centrale zakelijke district van de stad waar de effectenbeurs en de hoofdkantoren van banken gevestigd zijn. De prachtige hoofdstraat Paseo de Gracia van de stad verdeelt de wijk in 'Eixample Left' en 'Eixample Right' en gaat over in de wijk Gracia.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst