Amigo-Apartments Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

Amigo Apartments Appartementen, Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sant Gervasi - Galvany, Barcelona

Amigo Apartments ligt op slechts een paar meter van Plaça de Francesc Macia en biedt kopers een unieke kans in de wijk Sant Gervasi-Galvany in Barcelona. Met een breed scala aan restaurants, bars en winkels is het commerciële en gastronoimische aanbod van deze wijk ongeëvenaard, terwijl de rest van de stad gemakkelijk te voet of met het openbaar vervoer te bereiken is.

Vier gloednieuwe appartementen zijn beschikbaar elk met heldere, open woonruimtes met een elegant interieur en afwerking van de hoogste kwaliteit.

De appartementen, op de eerste verdieping van een woongebouw, hebben een intuïtieve lay-out met de dag- en nachtzones duidelijk gedefinieerd. De dagruimte bestaat uit een ruime en lichte woon-eetkamer en de open Häcker Küchen-keuken met Siemens-apparatuur. Dit gebied is gescheiden van de 3 slaapkamers door de gemeenschappelijke ruimtes, waaronder de badkamers en kleedruimtes, waardoor meer privacy mogelijk is, evenals een verhoogde thermische en akoestische controle.

Elk prachtig huis beschikt over aantrekkelijke eikenhouten laminaatvloeren en interieurtimmerwerk, terwijl de badkamers uitrustingen van Rovira en Gala en aantrekkelijke stenen douchebakken tentoonstellen.

Vier prachtige huizen op een uitzonderlijke locatie in het centrum.

highlights

  • Uitstekende locatie dicht bij Plaça de Francesc Macia
  • Materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit
  • Heldere, open woonruimtes
  • Duidelijk gedifferentieerde dag- en nachtgebieden
Amigo-Apartments

Ligging

Op een steenworp afstand van Plaça Francesc Macia, is deze nieuwbouwproject perfect gepositioneerd in de wijk Sant Gervasi-Galvany in Barcelona. Dit rustige deel van de stad is een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een vredig huis met alle voorzieningen in de buurt. Het gebied biedt een breed scala aan eersteklas restaurants, bars en winkels, terwijl de rest van de stad gemakkelijk te voet of met het openbaar vervoer te bereiken is.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst