AnselmClave-Residences Prijs vanaf 395.000 € Gerenoveerd project

AnselmClave Residences Gebouwen, Gótico, Barcelona

  • Completion Q4 2024
  • Units available 7
  • Slaapkamers 1, 2 & 3
  • Sizes from 58m²

Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in Gótico, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 395,000 €

Lucas Fox presenteert AnselmClave Residences, een exclusief nieuwbouwproject gelegen in de Gotische wijk van Barcelona, in een bevoorrechte omgeving, zeer dicht bij de haven van Barcelona en andere bezienswaardigheden in de stad, die allerlei diensten biedt die nodig zijn voor dagelijks leven.

De promotie biedt appartementen met één tot drie slaapkamers, met één tot drie badkamers. De oppervlaktes variëren tussen de 58 en 201 m². Sommige appartementen hebben ongelooflijke en ruime terrassen tussen 51 en 111 m².

Elk exclusief appartement heeft een uniek ontwerp en decoratie, een zeldzaam kenmerk in nieuwbouwprojecten. Ze hebben echter allemaal gemeenschappelijke kenmerken, zoals hun moderne afwerking en meubels, gedecoreerd in lichte tinten, om het licht en een gevoel van ruimte te maximaliseren. Ze genieten ook van grote ramen, vooral in het daggedeelte, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. Het daggedeelte wordt over het algemeen gepresenteerd in een open ruimte die de woonkamer en eetkamer integreert, nogmaals, om de ruimtelijkheid van de ruimtes optimaal te benutten.

De woningen hebben uitstekende kwaliteiten, zoals de vloeren met hydraulische tegels in Nolla-stijl, visgraatparketvloeren of met lamellen, afhankelijk van elke specifieke verdieping. De keukens en badkamers zijn volledig uitgerust met hoge kwaliteit en afwerkingen. De terrassen zijn ook uitgerust en afgewerkt, met houten buitenvloeren, met buiteneethoeken met tafels en stoelen of chill-outruimtes met buitenbanken, perfect om het hele jaar door van te genieten.

Neem contact op met Lucas Fox voor meer informatie over dit nieuwbouwproject in het hart van de Gotische wijk van Barcelona.

AnselmClave-Residences Gerenoveerd project

Ligging

Deze ontwikkeling is gelegen in een exclusief deel van de Gotische wijk van Barcelona. Het ligt vlakbij Port Vell in Barcelona, de zee is dus op een steenworp afstand. Vanaf hier heeft u in zeer korte tijd toegang tot het strand van Barceloneta. Daarnaast zijn andere bezienswaardigheden zoals het Palau Güell of Las Ramblas op loopafstand.

Het gebied biedt allerlei dagelijkse diensten, zoals supermarkten, restaurants, bars, medische centra en apotheken, onder vele andere. Aan de andere kant biedt het snelle toegang met het openbaar vervoer tot de rest van de stad, zowel met de metro als met de bus. Het treinstation ligt op 15 minuten afstand en vanaf daar kunt u andere punten op het schiereiland bereiken. Aan de andere kant heeft het uitstekende verbindingen met de luchthaven, om de toegang tot deze ongelooflijke locatie te vergemakkelijken.

Bekijk op kaart

AnselmClave-Residences Prijs vanaf 395.000 € Gerenoveerd project

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 395.000 € Available Vloer 1 1 1 58m² - Floor plan
Appartement 460.200 € Available Vloer 1 1 1 63m² - Floor plan
Appartement 550.700 € Available Vloer 1 2 1 78m² - Floor plan
Appartement 995.500 € Available Vloer 1 2 2 114m² 51m² Floor plan
Appartement 1.090.500 € Available Vloer 1 3 2 122m² 65m² Floor plan
Appartement 1.200.000 € Available Vloer 1 3 3 201m² - Floor plan
Appartement 1.400.000 € Available Vloer 1 2 3 166m² 111m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now