Uitverkocht
AravacaHomes Nieuwe ontwikkeling

AravacaHomes Appartementen, Aravaca, Madrid

  • Completion Q1 2020
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Aravaca, Madrid

Lucas Fox presenteert deze boetiekontwikkeling van slechts 8 appartementen op een bevoorrechte en zeer centrale locatie in Aravaca, Madrid. De lokale winkels aan de Avenida de Osa Mayor liggen op slechts 2 minuten lopen en er is een uitstekende toegang tot het openbaar vervoer met frequente busverbindingen naar Moncloa en het centrum van Madrid.

De ontwikkeling bestaat uit 6 appartementen met 1-2 slaapkamers en 2 duplex penthouses met 4 slaapkamers. Er is een gemeenschappelijke garage met bergkasten in de kelder en de bewoners hebben ook toegang tot een mooie gemeenschappelijke tuin met zwembad; ideaal voor kleine gezinnen die een levensstijl van hoge kwaliteit zoeken in een van de meest exclusieve gebieden van Madrid.

De appartementen zijn klaar in het eerste kwartaal van 2020. Neem contact met ons op voor gedetailleerde plattegronden en meer informatie.

AravacaHomes Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Aravaca is een van de meest welvarende, veilige en prestigieuze gebieden ten westen van Madrid. Het biedt een geweldige levensstijl en internationale scholen, evenals een goede infrastructuur en is omgeven door dennenbossen.

Deze nieuwbouwproject ligt op 2 minuten lopen voor alle lokale winkels, bars en restaurants in Avenida de Osa Mayor.

Er is een directe toegang tot de ringweg M-40 en de A6 die dit gebied in minder dan 15 minuten met het centrum van Madrid verbindt en in 25 minuten met de internationale luchthaven Barajas.

Het openbaar vervoer is efficiënt met bussen om de 10 minuten naar het centrum. Het treinstation "Barrial / Centro Comercial Pozuelo" of "Aravaca" liggen op 5 minuten rijden met de auto. Cercanias-lijnen C7 en C10 stoppen hier.

De meeste belangrijke internationale scholen (The English Montessori School, Kensington School, The American School of Madrid, Aquinas American School, British Council School om er maar een paar te noemen) liggen allemaal binnen 10 minuten rijden

Ziekenhuizen "Vithas Nisa" en Sanitas "La Zarzuela" liggen beide op 5 minuten rijden.

Bekijk op kaart

AravacaHomes Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now