AREIA Prijs vanaf 310.000 € Nieuwe ontwikkeling

AREIA Appartementen, Calafell, Costa Dorada

 • Units available 9
 • Slaapkamers 3 & 4
 • Sizes from 87m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Calafell, Costa Dorada beschikt over prijzen vanaf 310,000 €

Areia is een hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling die een geweldige levenskwaliteit, rust en nabijheid van de Middellandse Zee in Calafell biedt. Het project ligt op een paar meter van de promenade Segur de Calafell, op 5 minuten van de jachthaven en het treinstation en op 50 minuten van Barcelona met een goede wegverbinding. In de omgeving zijn er verschillende restaurants met typische keuken

De woningen hebben een comfortabele en functionele indeling, doordat het dag- en nachtgedeelte gescheiden zijn. Bovendien zijn de ruimtes ruim en licht, waarvan sommige open zijn, zoals de woon-eetkamer met de geïntegreerde en volledig uitgeruste keuken. Het nachtgedeelte zou drie slaapkamers en twee badkamers krijgen. De gelijkvloerse verdiepingen beschikken over een terras en privétuin en de penthouses beschikken over een polyvalente ruimte op het dak en terras met jacuzzi en zomerkeuken inbegrepen.

De woningen zijn zeer licht, met uitzicht op zee, hoogwaardige afwerking en eigentijds design. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur van het merk Balay (koelkast, was-droogcombinatie, vaatwasser, magnetron), evenals hoge en lage modulaire kasten. De badkamers zijn voorzien van een douchebak, scherm, hangend badkamermeubel en Hangsgrohe kranen. In de hoofdslaapkamer bevindt zich een inbouwkast.

Het gebouw heeft een gemeenschappelijke ruimte met een zwembad en parkeerplaatsen, met directe toegang tot het huis alleen op de begane grond.
De ontwikkeling heeft een hoog energielabel, hoge thermische en akoestische isolatieprestaties, airconditioningsystemen die gebruik maken van aerothermische energie en domotica met bediening van zonwering, verlichting en airconditioning.

De actie is al afgerond, dus de woningen worden direct opgeleverd. Er is veel vraag naar het gebied vanwege de ligging en de nabijheid van de zee, dus het zou ook een uitstekende investeringsmogelijkheid zijn, met een groot winstgevendheidspotentieel.

Neem contact op voor meer informatie:

Hoogtepunten:

 • Appartementen met 3 slaapkamers
 • Open ruimtes
 • Uitgeruste badkamers en keuken
 • Geweldige kwaliteiten
 • Onmiddelijke levering
AREIA Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Calafell is een prachtige gemeente gelegen aan de Costa Dorada, ongeveer 30 kilometer van Tarragona en ongeveer 70 kilometer van Barcelona. Het is verdeeld in 3 gebieden: de stad Calafell, het strand van Calafell en Segur de Calafell (de grootste). In totaal heeft het een oppervlakte van 20 vierkante kilometer.

Afstanden:
 • 2 minuten van de stad Segur de Calafell
 • een paar meter van het strand
 • 10 minuten van het Renfe-station
 • 50 minuten van de stad Barcelona
 • 30 minuten van de stad Tarragona.

Bekijk op kaart

AREIA Prijs vanaf 310.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement 325.000 € Available Vloer 0 3 2 157m² 82m²
Appartement 325.000 € Available Vloer 0 3 2 155m² 75m²
Appartement 350.000 € Available Vloer 0 3 2 138m² 51m²
Appartement 310.000 € Available Vloer 1 3 2 93m² 13m²
Appartement - Verkocht Vloer 3 3 2 93m² 13m²
Appartement 325.000 € Available Vloer 3 3 2 87m² 9m²
Appartement 370.000 € Available Vloer 3 3 2 97m² 17m²
Penthouse - Verkocht Vloer 4 4 2 150m² 44m²
Penthouse 440.000 € Available Vloer 4 4 2 159m² 59m²

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now