Uitverkocht
Argenter-Apartments Nieuwe ontwikkeling
19 afbeeldingen beschikbaar
Argenter-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Argenter Apartments Appartementen, El Born, Barcelona

Argenter Apartments Appartementen, El Born, Barcelona

Deze gloednieuwe ontwikkeling biedt een prachtige collectie huizen in het stadscentrum in El Born. Volledig voltooid en klaar om in te trekken, dit is een opwindende gelegenheid in een van de meest levendige buurten van Barcelona. De ontwikkeling is zeer goed gelegen vlak naast Passatge de les Manufactures, die onlangs een volledig renovatieproject onderging en nu de thuisbasis is van het beroemde Yurbban Passage Hotel & Spa en de zeer populaire gezonde eetgelegenheid Flax & Kale.

Naast deze uitstekende setting onderscheiden deze appartementen zich ook door hun geweldige natuurlijke licht, omdat elke unit een terras heeft, een luxe op zo'n centrale locatie.

Twee- en drieslaapkamer woningen zijn beschikbaar in appartementen variërend van 99m² tot 159m². Het moderne interieur is elegant gecombineerd met originele kenmerken, waaronder houten balken aan het plafond, om functionele maar charmante stadshuizen te creëren.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

highlights

  • Modern interieur gecombineerd met historische kenmerken
  • Elk appartement heeft een terras
  • Gelegen naast Passatge de les Manufactures
  • In de buurt van Yurbann Passage Hotel & Spa en restaurant Flax & Kale

Ligging

Deze uitstekende nieuwbouwproject bevindt zich in El Born, een zeer gewilde wijk van de oude stad dankzij het brede gastronomische en culturele aanbod. Het pas gerenoveerde Passatge de les Manufactures heeft een rijke geschiedenis en cultuur en biedt de thuishaven van het Yurbann Hotel & Spa en een gezonde restanten van vlas en boerenkool. De rest van de stad kan gemakkelijk worden verkend, zowel te voet als met het openbaar vervoer en het strand is ook binnen handbereik.

Bekijk op kaart

Argenter-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst