Aribau-Apartments Prijs vanaf 420.000 € Nieuwe ontwikkeling

Aribau Apartments Appartementen, Eixample Links, Barcelona

  • Units available 4
  • Slaapkamers 1, 2 & 3
  • Sizes from 48m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Links, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 420,000 €

Lucas Fox biedt vier volledig gerenoveerde appartementen aan en één te renoveren in een prachtig gebouw in modernistische stijl in de prestigieuze wijk Golden Square in de wijk Eixample in Barcelona.

De woningen bevinden zich in een modernistisch gebouw uit het begin van de vorige eeuw met een prachtige historische gevel met smeedijzeren balkons en een fraai gerestaureerde inkomhal en gemeenschappelijke ruimtes. Witmarmeren vloeren en muren versierd met keramiek en bloemenlijsten in groen- en bruintinten. . Het gebouw beschikt over bergingen, een lift en is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

De 5 beschikbare woningen variëren in grootte van 57 tot 116 m² en omvatten appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers en een woning op de begane grond met 1 slaapkamer en 1 badkamer; allemaal met een eigen terras van maximaal 20 m².

Prachtige historische kenmerken geven karakter aan deze woningen, terwijl moderne luxe zoals airconditioning, een alarmsysteem, inbouwkasten, een wasruimte en domotica voor comfort en veiligheid zorgen.

De appartementen zijn licht en luchtig en bieden uitzicht op de stad en de bergen en een zonnig zuidoostelijk aspect.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze uitstekende nieuwe woningen in Eixample.

Aribau-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De wijk Eixample, wat 'uitbreiding' betekent in het Catalaans, ontstond eind 19e en begin 20e eeuw, gedreven door de bourgeoisie van Barcelona, die zich zorgen maakte over comfort en luxe.

Tot de meest prominente gebouwen behoren Casa Batlló, Casa Amatller, Casa Lleó i Morera, Casa Milà (La Pedrera), Casa Terrades (Casa de les Punxes) en de voormalige uitgeverij Montaner i Simón, waar nu het hoofdkantoor van de Antoni Tàpies is gevestigd. Fundering. Dichtbij het gebouw ligt Carrer Enric Granados, een zeer populaire straat in het stadscentrum met veel winkels, bars en restaurants.

Het gebied is de thuisbasis van de Passeig de Gràcia, de centrale verkeersader en winkelstraat van de stad die onlangs de duurste straat van Spanje is geworden.

Bekijk op kaart

Aribau-Apartments Prijs vanaf 420.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 420.000 € Available Vloer 1 1 1 48m² 19m² Floor plan
Appartement 830.000 € Available Vloer 1 3 2 104m² 19m² Floor plan
Appartement 725.000 € Available Vloer 3 2 2 97m² 8m² Floor plan
Appartement 735.000 € Available Vloer 4 2 2 97m² 8m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now