Atalaya-Emotions Prijs vanaf 545.000 € Nieuwe ontwikkeling
Atalaya-Emotions Prijs vanaf 545.000 € Nieuwe ontwikkeling

Atalaya Emotions Appartementen, Atalaya, Costa del Sol

  • Completion Q4 2023
  • Units available 3
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 148m²
  • Bouwvergunning Verleend

Atalaya Emotions Appartementen, Atalaya, Costa del Sol

Atalaya Emotion is een gloednieuw project onder leiding van een ontwikkelaar die landelijk bekend is, en bestaat uit 63 appartementen en penthouses, met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen krijgen verschillende aspecten: zuid, oost, zuidoost en west. Hierdoor kunnen bewoners profiteren van de lange zonuren en de warme en heldere aanraking die in hun huizen wordt gebracht.

Er zijn 3 soorten appartementen:

Woningen op de begane grond met een goede tuin en directe toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes, woningen op de middelste verdieping met gedeeltelijk overdekte terrassen waar u van de zon kunt genieten, en woningen op de bovenste verdieping met een spectaculair privésolarium, barbecue, gootsteen en pre-installatie van een jacuzzi.

Bij Atalaya Emotions is het mogelijk om zonder extra kosten te kiezen voor personalisatie-opties voor alle interieurmaterialen. Er is zelfs de mogelijkheid om woningen in te richten met hulp van interieurarchitecten. Het team van ontwerpers zal nieuwe eigenaren helpen kiezen tussen verschillende materialen, zodat de geselecteerde materialen het beste passen bij de individuele smaak en levensstijl.

Bovendien omvatten de eigendommen een garage en berging en prachtige gemeenschappelijke ruimtes met zwembad voor volwassenen, kinderbad, jacuzzi's, gymnasium, yogaruimte, petanquebaan en kinderspeelplaats.

Ligging

Nieuwbouwproject gelegen op 5 minuten van San Pedro in Marbella, dicht bij de stad Marbella en 25 minuten van Estepona, in de wijk Atalaya Alta. De ontwikkeling is omgeven door natuur en op loopafstand van allerlei voorzieningen zoals restaurants, stranden, golfbanen, scholen, etc.

Deze locatie is een gevestigde waarde waar u kunt genieten van de nabijheid van diensten op een comfortabele en goed verbonden plek.

Bekijk op kaart

Atalaya-Emotions Prijs vanaf 545.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin
Appartement 545.000 € Available Vloer 0 3 2 248m² 48m² 117m²
Appartement 598.000 € Available Vloer 1 3 2 148m² 32m² -
Appartement 714.000 € Available Vloer 1 3 2 289m² 157m² -

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst