Uitverkocht
Ataulf-7 Nieuwe ontwikkeling
22 afbeeldingen beschikbaar
Ataulf-7 Nieuwe ontwikkeling

Ataulf Appartementen, Gótico, Barcelona

Ataulf Appartementen, Gótico, Barcelona

Dit historische gebouw met een unieke ingang biedt pas gerenoveerde panden met een prachtig designinterieur en een benijdenswaardige locatie in de wijk Gòtic, op slechts een korte loopafstand van Port Vell, de onlangs gerenoveerde luxe jachthaven en de stranden van Barceloneta.

Het bestaat uit 1 begane grond, 8 standaard appartementen en 2 spectaculaire penthouses op de bovenste verdieping. De penthouses hebben elk een royaal privéterras en het gebouw biedt ook een fantastisch gemeenschappelijk terras met uitzicht op de stad.

De ruime appartementen van 58 m² tot 118 m² hebben hoge plafonds met houten balken, charmante gerestaureerde historische elementen en een mooi uitzicht op de straat of het schilderachtige openbare plein van een van de 2 façades.

De appartementen zijn prachtig ontworpen met een succesvol huwelijk van nieuwe technologie en historische charme, allemaal afgewerkt met een uitzonderlijk hoge standaard. Ideaal als een vastgoedbelegging met rendementen tot 4% en potentieel voor hoge kapitaalgroei; hoofdverblijfplaats, of pied-à-terre.

highlights

  • Centrale locatie in de Gotische wijk
  • Uniek, historisch gebouw met 2 gevels en een spectaculaire entree
  • Geconserveerde originele functies met moderne mix van hoogwaardige afwerkingen
  • Gemeenschappelijk terras

Ligging

Deze nieuwbouwproject ligt op een prachtige locatie in de wijk Gòtic van de oude binnenstad van Barcelona, ​​aan de Calle Ataulf. Het is gunstig gelegen tussen de beroemde Ramblas en de Via Laietana, met de kathedraal van Barcelona erachter en de stadspoort aan de voorkant.

Met de chique onafhankelijke boetieks van de wijk Born en de glamoureuze OneOcean Club, het winkelcentrum Maremagnum en een veelvoud aan musea, galerieën en eetgelegenheden allemaal voor de deur, deze woningen maken een onovertroffen uitvalsbasis om te genieten van alles wat deze unieke mediterrane stad te bieden heeft. aanbod.

Bekijk op kaart

Ataulf-7 Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst