Komt binnenkort
AUREAVILLAS Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

AUREAVILLAS Huizen / Villa's, La Gaspara, Costa del Sol

  • Completion Q2 2024
  • Units available 1
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 414m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in La Gaspara, Costa del Sol

Introductie van Aurea Villas, een prachtige collectie van tien zorgvuldig vervaardigde huizen gelegen in het hart van Estepona. Deze prachtige woningen herdefiniëren het luxe leven, met hun ruime percelen van 750 vierkante meter en zorgvuldig ontworpen woonruimtes die meer dan 400 vierkante meter comfort en elegantie bieden.

Op de begane grond vinden we een naadloze open indeling waarbij de woon- en eetruimtes moeiteloos overgaan in het terras, waardoor een perfecte mix van binnen- en buitenleven ontstaat. Kamerhoge ramen overspoelen de ruimte met natuurlijk licht, waardoor er overal een gastvrije sfeer ontstaat. De aangrenzende Amerikaanse keuken is voorzien van moderne gemakken en biedt directe toegang tot het terras, waardoor buitenleven een fluitje van een cent wordt. Een comfortabele gastenkamer en badkamer zorgen ervoor dat gastvrijheid altijd voorop staat.

Boven wacht een oase van rust. Een ruime gastenslaapkamer met twee privéterrassen en een en-suite badkamer biedt een rustig toevluchtsoord met een prachtig uitzicht. De hoofdslaapkamer beschikt over een royale kleedkamer en een eigen terras met uitzicht op de Middellandse Zee en biedt een serene ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

De kelder biedt eindeloze mogelijkheden voor maatwerk, of u nu droomt van een spa-oase, een uitgaansruimte of een wijnkelder. Drie uitgestrekte patio's overspoelen de ruimte met natuurlijk licht en creëren de perfecte setting voor ontspanning of het ontvangen van gasten. Met de mogelijkheid om maximaal vier extra slaapkamers toe te voegen, was het nog nooit zo eenvoudig om familie en vrienden te huisvesten.

Ervaar het moderne leven op zijn best met Aurea Villas.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Documentatie

AUREAVILLAS Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Estepona Golf is niet alleen een golfbestemming; het is gelegen in een opkomend gebied langs de Costa del Sol. Estepona zelf maakt een groei door, met nieuwe ontwikkelingen en investeringen die het transformeren in een gewilde bestemming voor wonen en vrije tijd.

De strategische ligging, de charmante oude binnenstad en de moderne voorzieningen maken het een aantrekkelijke plek om te wonen en te bezoeken. Met zijn veelbelovende toekomst en groeimogelijkheden bevindt Estepona Golf zich in het hart van dit evoluerende landschap en biedt het zowel een geweldige golfervaring als toegang tot een snelgroeiend gebied in opkomst.

AUREAVILLAS Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Villa Prijs op aanvraag Available Vloer 0 4 3 414m² 124m² Floor plan

KOMT BINNENKORT: Het project staat nog niet te koop. Contacteer ons voor meer informatie.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now