Uitverkocht
Ayana Nieuwe ontwikkeling

Ayana Appartementen, New Golden Mile, Costa del Sol

  • Completion Q4 2023
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in New Golden Mile, Costa del Sol

Ayana is een nieuwbouwproject in aanbouw op slechts 500 meter afstand van de stranden van Estepona. 140 Exclusieve appartementen en penthouses in tropische tuinen, gated community en onderhouden door een toegewijd clubhuis en conciërgeservice. De ontwikkeling presenteert een exclusieve collectie van 140 appartementen en penthouses met twee, drie en vier slaapkamers. De nieuwe luxe huizen zijn zorgvuldig ontworpen om de levensstijl en het ongedwongen gevoel van Estepona en de New Golden Mile te accentueren.

Ayana is gebouwd rond 27.000 m² tropische, aangelegde tuinen met twee buitenzwembaden, een centraal clubhuis compleet met loungebar en restaurant, volledig uitgeruste spa en fitnessruimte - allemaal onderhouden door een toegewijd resort en conciërgeteam, met 24-uurs beveiliging om uw comfort te bieden en privacy.

Ayana wordt gekenmerkt door verfijnde architectuur van de bekroonde Villarroel Torrico, inspirerende interieurs van Gunni & Trentino en als standaarduitrusting in elk appartement zal Lutron's draadloze slimme domoticasysteem zijn en natuurlijk energiezuinige airconditioning en vloerverwarming van het merk Daikin.

  • Type A – 3 slaapkamers, 2 badkamers op tuinniveau vanaf. €455.000
  • Type B – 2 slaapkamers, 2 badkamers op tuinniveau vanaf € 635.000
  • Type C – 2 slaapkamers, 2 badkamers op de 1e verdieping vanaf € 635.000
  • Type D – 3 slaapkamers, 3 badkamers op de 1e & 2e verdieping met solarium vanaf € 735.000

Penthouses

  • TYPE E – 3 slaapkamers, 3 badkamers op de 2e & 3e verdieping vanaf € 1.085.000
  • TYPE F – 4 slaapkamers, 4 badkamers op de 2e & 3e verdieping vanaf € 1.295.000
Ayana Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Ayana is gelegen in een gevestigde omgeving voor luxe vrije tijd en ontspanning. Er zijn een aantal topklasse hotels in de omgeving. Een ontwikkeling van speciale vermelding is Los Flamingos Golf en Country Club. Dit is een exclusieve, omheinde luxe ontwikkeling met een spectaculaire golfbaan en faciliteiten, hoogwaardige ontwikkelingen en fantastische gemakkelijke toegang tot het strand. Het beschikt ook over een eigen 5-sterrenhotel, Villa Padierna.

De New Golden Mile is gemakkelijk te bereiken, op slechts 40 minuten van de luchthavens van Malaga of Gibraltar, 15 minuten van Marbella en naar het oosten van Estepona, een prachtige en zeer populaire kustplaats.

Bekijk op kaart

Ayana Nieuwe ontwikkeling

De detailes van dit project kunnen onderworpen zijn aan veranderingen.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now