Laatste eenheden
B-43-Residences-Vigo Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

B 43 Residences Vigo Appartementen, Vigo, Galicia

  • Completion Q1 2023
  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 75m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Vigo, Galicia beschikt over huur rendement van 4%

B43 Residences is een nieuw gebouw met meerdere woningen in de wijk Ciudad de la Justicia en Plaza España in Vigo, met alle beschikbare diensten, uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en snelle toegang tot snelwegen die Vigo verbinden met de rest van Galicië en Portugal.

Deze nieuwe ontwikkeling heeft slechts twee appartementen te koop met parkeerplaatsen en bergingen. Een van de woningen heeft grote raampartijen aan de straatzijde en een klein terras aan de achterzijde. De andere unit is een penthouse met twee grote terrassen, waarvan één aan de straatkant. Bij beide units kijken de terrassen aan de achterzijde uit op een grote binnenplaats.

Deze appartementen worden hoogwaardig gebouwd, waarbij de grootst mogelijke aandacht wordt besteed aan de materiaalkeuze en de kwaliteit van de afwerking.

Het hele bouwproces tot aan de oplevering van de woningen wordt begeleid en beheerd door de ontwikkelingsgroep Visier, een van Vigo's toonaangevende architecten- en ontwikkelingsbureaus.

Even geschikt voor een gezin, een stel of een alleenstaande: beide appartementen hebben ruime en comfortabele kamers, natuurlijk licht en de beste afwerkingen met een modern en elegant design.

Deze eigendommen zijn ideaal voor iedereen die in het stadscentrum van Vigo wil wonen, met het gemak van alle voorzieningen die nodig zijn voor het dagelijks leven voor de deur. Ook voor iedereen die als investering wil kopen en verhuren aan potentiële huurders.

Bekijk de kwaliteitscontrole en materiaalinventaris voor meer details.

De oplevering van het project is gepland in het eerste kwartaal van 2023.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging.

Documentatie

B-43-Residences-Vigo Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De ontwikkeling is gelegen in de buurt van Ciudad de Justicia en Plaza España. Dit gebied is in ontwikkeling in het stadscentrum van Vigo vanwege de bouw van het nieuwe justitiegebouw.

Een locatie dicht bij toegangsverbindingen naar andere snelwegen die dit gebied verbinden met Portugal en de rest van Galicië. Hier vindt u alle diensten die nodig zijn voor het dagelijks leven.

Het stadscentrum van Vigo ligt op 10 minuten lopen.

Bekijk op kaart

B-43-Residences-Vigo Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 3 2 2 75m² 4m² Floor plan
Penthouse - Gereserveerd Vloer 5 3 3 160m² 52m² Floor plan

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now