Badalona-Canal
Prijs vanaf €302,000 Nieuwe ontwikkeling

Badalona Canal Appartementen, Badalona, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Badalona, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €302,000, 3 Appartementen beschikbaar

  • Completion Q3 2020
  • Units available 3
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 70m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Badalona, Barcelona beschikt over prijzen vanaf €302,000

Het Badalona-kanaal biedt moderne huizen die zijn ontworpen met behulp van materialen en afwerking van de hoogste kwaliteit door toonaangevende architecten. Een exclusieve, nieuw gebouwde ontwikkeling ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het hele gezin in een bevoorrechte omgeving, tegenover het nieuwe kanaal van de haven van Badalona.

De promotie bestaat uit 252 prachtige huizen met 2-4 slaapkamers met meer dan 25 modellen verspreid over 3 spectaculaire torens. Modern design, uitzicht en helderheid combineren om charmante en elegante huizen te creëren. Velen hebben prachtige terrassen vanwaar u het prachtige uitzicht op de zee en de stad kunt bewonderen en kunt genieten van het uitstekende klimaat.

De woningen vallen op door hun uitstekende afwerking en materialen: de badkamers hebben Hansgrohe-kranen en keramische tegels van Porcelanosa, kopers kunnen kiezen tussen verschillende opties. De keuken is voorzien van een aanrecht van Silestone en is uitgerust met een oven, magnetron, "touch control" vitrokeramische kookplaat, afzuigkap, geïntegreerde vaatwasser en koelkast met grote capaciteit, allemaal Balay.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en een airconditioningsysteem met warmtepomp, evenals een systeem van individuele mechanische ventilatie met hygroscopische beluchters. Elk huis is uitgerust met een domoticasysteem met aanraakscherm en beheer via een applicatie, die de LED-verlichting en de gemotoriseerde jaloezieën bestuurt. Dit systeem kan worden geconfigureerd volgens de behoeften van de nieuwe eigenaar.

Daarnaast omvat de ontwikkeling parkeerplaatsen tegen een extra prijs, optionele opslagruimten - ook tegen extra kosten - en prachtige gemeenschappelijke ruimtes, met prachtige tuinen, een groot zwembad met een solarium en een kinderspeelplaats.

De promotie bevindt zich in Badalona, op slechts 10 minuten van het centrum van Barcelona met de auto en met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer.

Een unieke kans om uw droomhuis te verwerven, direct bij de haven van Badalona.

highlights

  • 2-4 slaapkamer woningen
  • Hoogwaardige afwerkingen en materialen
  • Modern, hypermodern ontwerp
  • Veel accommodaties hebben een terras
  • Fantastische gemeenschappelijke ruimtes: tuinen, zwembad, solarium, speeltuin
  • 10 minuten met de auto van het centrum van Barcelona
Badalona-Canal

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €431,000 Vloer 1 3 Slaapkamers 2 Badkamers 97m², Terras 55m² -
Appartement €441,000 Vloer 2 3 Slaapkamers 2 Badkamers 97m², Terras 30m² -
Appartement €302,000 Vloer 8 3 Slaapkamers 2 Badkamers 70m², Terras 1m² -

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst