Balmes-Gardens Prijs vanaf 1.455.000 € Nieuwe ontwikkeling

Balmes Gardens Appartementen, Sant Gervasi - La Bonanova, Barcelona

  • Units available 2
  • Slaapkamers 3 & 4
  • Sizes from 211m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Sant Gervasi - La Bonanova, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 1,455,000 €

Balmes Gardens is een nieuwbouwwijk in de wijk Sant Gervasi-La Bonanova, een van de meest prestigieuze woonwijken van Barcelona. Het is gelegen in het bovenste deel van Balmes Street, naast Kennedy Square en de vooraanstaande Tibidabo Avenue, zeer dicht bij de beste scholen en medische centra.

Balmes Gardens is een gebouw dat wordt beschermd door het historisch-artistieke architecturale erfgoed van de stad Barcelona, waarvan het renovatieproject de originele stijl van het gebouw benadrukt, sober en modern, met eigentijdse elementen die zijn ontworpen om maximaal comfort te garanderen.

De ontwikkeling heeft verschillende soorten woningen die zich aanpassen aan een grote verscheidenheid aan levensstijlen. Achter de zorgvuldige stenen gevel en de imposante witmarmeren entree vinden we 30 elegante woningen verdeeld over acht verdiepingen. Sommigen van hen zijn gericht op Balmes en anderen op de Maluquer-passage. Ze vallen op door hun moderne en functionele indeling, open en lichte ruimtes, kamers met hoge plafonds en open keukens.

Ze zijn allemaal uitgerust met aerothermische energie, een systeem waarmee energie uit de lucht kan worden gehaald om in de airconditioning- en warmwaterbehoefte van het gebouw te voorzien. Dankzij een A-energielabel dat de Co 2 -uitstoot vermindert en de installatie van aerothermische energie, kijken we naar duurzamere, efficiëntere woningen die grote energie- en economische besparingen opleveren.

Het project biedt buitenruimtes op het terras waar u kunt genieten van een ontspannen mediterrane levensstijl, goed onderhouden faciliteiten met een solarium, een zwembad, Wi-Fi en een fantastisch uitzicht over de stad en Tibidabo. Daarnaast beschikt het over videobewakingscamera's in de gemeenschappelijke ruimtes en in de ondergrondse garage van drie verdiepingen, met capaciteit voor voertuigen en motorfietsen (waarvan vier met elektrische opladers). Een automatische deur met afstandsbediening vergemakkelijkt de toegang tot voertuigen, terwijl de garage zelf via lift en trap met de woningen communiceert.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de units die beschikbaar zijn voor verkoop.

Balmes-Gardens Nieuwe ontwikkeling

Extra's

  • Twee begane grond met privétuin.
  • Keukens voorzien van inbouwapparatuur.
  • Kasten in alle kamers.
  • Aerothermisch, airconditioning- en verwarmingssysteem.
  • Solarium en buitenzwembad in gemeenschappelijke ruimte met Wi-Fi.
  • Videobewakingscamera's in garage en gemeenschappelijke ruimtes.
  • Garage in hetzelfde gebouw.

Ligging

Uitstekende verbinding met openbaar en eigen vervoer. Dicht bij de Av.FFCC-halte. Tibidabo, met uitstekende busverbinding en op slechts 5 minuten van Ronda de Dalt.

Bekijk op kaart

Balmes-Gardens Prijs vanaf 1.455.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement 1.455.000 € Available Vloer 0 3 3 211m² 147m²
Appartement 1.855.000 € Available Vloer 0 4 4 260m² 171m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now