Banys-Vells Prijs vanaf 1.245.000 € Gerenoveerd project

Banys Vells Gebouwen, El Born, Barcelona

  • Units available 3
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 115m²

Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in El Born, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 1,245,000 €

Lucas Fox presenteert de nieuwbouwontwikkeling Banys Vells, in een gerenoveerd monumentaal pand in de wijk Born in Barcelona. Het gebouw bevindt zich in de muren van de oude middeleeuwse baden, waaraan het zijn naam dankt.

Het project omvat vijf elegante appartementen met elk twee slaapkamers en twee badkamers, waardoor ze zeer ruim zijn, evenals twee commerciële panden. Aangeboden wordt de begane grond met een eigen entree vanaf de straat, twee verdiepingen op de eerste verdieping en twee verdiepingen op de zolder, die desgewenst samengevoegd kunnen worden.

Tijdens de verbouwing zijn de meest representatieve historische elementen behouden of gerestaureerd, zoals zichtbare houten balkenplafonds, hydraulische tegels, bakstenen muren en fresco's. Dit alles geeft een sfeer van adel aan de woningen. Deze historische elementen zijn echter voor totaal comfort gecombineerd met moderne apparatuur, zoals keukens van het Duitse merk Nolte met Siemens-apparatuur, witte Neolith Abu Dhabi-werkbladen; en naadloze badkamers in mat lichtgrijs microcement, matzwart keramiek, meubels en kranen van Duravit.

Aan de andere kant zijn de woningen voorzien van houten ramen en balkons met dubbele beglazing en luiken en vloerverwarming op basis van aerothermische energie.

Het project biedt zijn bewoners een prachtig dakterras voor gemeenschappelijk gebruik, dat is uitgerust met een zwembad, buitenkeuken, chill-outruimte, buitendouche met warm en koud water en een badkamer. Vanaf hier kunt u het uitzicht op de oude binnenstad van Barcelona zien, meer specifiek enkele van de mooiste kerken in de omgeving, zoals Santa María del Mar. Ten slotte biedt het project een lift die alle verdiepingen met elkaar verbindt en een lobby ruim met fietsenstalling.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

  • Gerestaureerd monumentaal pand
  • Appartementen met 2 slaapkamers
  • Dakterras met zwembad, solarium en buitenkeuken
  • Periode elementen
  • Moderne apparatuur
  • Gelegen in Born

Documentatie

Banys-Vells Gerenoveerd project

Ligging

Deze ontwikkeling is gelegen in El Born, de meest trendy wijk in het oude gedeelte van Barcelona, die wordt gekenmerkt door zijn kronkelende straatjes. Het gebied heeft allerlei diensten, zoals winkels, bars en restaurants voor alle smaken.

In dit gebied vinden we emblematische plekken zoals het Palau de la Música, het Picasso museum, het Ciudadela park en last but not least de Basiliek van Santa María del Mar. Bovendien biedt dit gebied uitstekende verbindingen zodat u zich comfortabel kunt verplaatsen door de hele stad.

Bekijk op kaart

Banys-Vells Prijs vanaf 1.245.000 € Gerenoveerd project

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Appartement 1.245.000 € Available Vloer 2 2 2 115m² Floor plan
Appartement 1.245.000 € Available Vloer 3 2 2 115m² Floor plan
Appartement 1.245.000 € Available Vloer 3 2 2 115m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now