BavieraGolf Prijs vanaf 213.200 € Nieuwe ontwikkeling

BavieraGolf Appartementen, Axarquia, Malaga

  • Units available 5
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 66m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Axarquia, Malaga beschikt over prijzen vanaf 213,200 €

Lucas Fox presenteert de luxueuze nieuwbouwontwikkeling Baviera Golf, gelegen in de meest begeerde hoek van de Costa del Sol, tussen de Middellandse Zee en de bergen. Deze exclusieve ontwikkeling valt op door de nabijheid van de Baviera Golf Club, een exclusieve en bevoorrechte golfbaan en sociale club gelegen in de kustplaats Vélez-Málaga, gelegen in een onvergelijkbaar landschap. De ontwikkeling bevindt zich specifiek in de vooraanstaande urbanisatie Baviera, grenzend aan de golfclub en aan het begin van de golfbaan.

Baviera Golf biedt alle comfort van een eigentijdse residentie, met in totaal 54 exclusieve woningen, met twee en drie slaapkamers. Elk van hen beschikt over minstens één terras, een parkeerplaats en een privéberging.

Dit zijn appartementen die zich onderscheiden door hun ongeëvenaarde ontwerp en door het ontvangen van overvloedig natuurlijk licht. Het gehele huizencomplex profiteert van een Energie-efficiëntieclassificatie van klasse B, dat wil zeggen dat het milieuvriendelijke woningen zijn die aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsrekening opleveren.

De promotie biedt echter een breed scala aan alternatieven en voorstellen, die u flexibiliteit bieden en u in staat stellen uw ruimte aan te passen aan uw specifieke smaak en behoeften. Voor de muren, vloeren, kasten en keuken kun je kiezen uit verschillende materialen, kleuren en texturen, zodat je de woning helemaal naar jouw smaak kunt inrichten.

De ontwikkeling valt op door de gemeenschappelijke ruimtes. Deze afgelegen stedelijke enclave biedt een sociaal-gourmetkamer, een zwembad, een geavanceerd fitnesscentrum en weelderige groene ruimtes. Concreet is de sociaal-gourmetkamer een ruimte die zo is ontworpen en uitgerust dat u kunt genieten van onvergetelijke momenten tijdens sociale en familiebijeenkomsten, met een elegante inrichting die eigentijdse elegantie en vooral comfort uitstraalt.
Baviera Golf ligt op een benijdenswaardige locatie: het ligt op slechts 30 minuten van de luchthaven, op slechts 25 minuten rijden van de prachtige hoofdstad Malaga, met directe toegang tot de Middellandse Zee snelweg (A-7) en op slechts 8 minuten rijden van de vooraanstaande jachthaven van Caleta de Vélez.

In het pittoreske stadje La Caleta de Vélez, op slechts 2 kilometer van dit prachtige project, vindt u een breed scala aan voorzieningen en diensten. Van kinderdagverblijven, scholen, gezondheidscentra, sportcentra, apotheken tot geselecteerde supermarkten, alles is binnen handbereik.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Hoogtepunten

  • Appartementen met 2 en 3 slaapkamers
  • Met terras, parkeerplaats en berging
  • Aanpassingsmogelijkheden
  • Bij de Baviera-golfclub
  • Energie-efficiëntie

Documentatie

BavieraGolf Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Baviera Golf ligt aan de voet van de Sierra de la Almijara, ten oosten van Malaga, een gebied met een microklimaat dat bevorderlijk is voor golfen. Op de golfbaanfaciliteiten vindt u een scala aan uitzonderlijke voorzieningen, waaronder kleedkamers, jacuzzi, sauna, pro shop, buggy's, powercaddies en nog veel meer.

Op slechts 500 meter van Caleta de Vélez, met zijn levendige jachthaven en beroemde stranden, ligt de golfclub. Deze stranden behoren, samen met die van Nerja en Torre del Mar, tot de meest opvallende aan de Costa del Sol.

Met de prestigieuze enclave Baviera Golf als uitgangspunt wordt een breed scala aan voorzieningen binnen handbereik aangeboden. Op slechts een paar minuten met de auto of een korte wandeling van 15 minuten ontdekt u het charmante stadje La Caleta de Vélez, de thuisbasis van uitstekende restaurants en cafés aan de haven, ideaal om te genieten van de lokale keuken en uitzonderlijke culinaire ervaringen.

Dankzij de nabijheid van de jachthaven van Caleta de Vélez, op slechts 8 minuten met de auto, kunt u deelnemen aan eindeloze watersporten en nautische activiteiten. Deze uitzonderlijke locatie biedt u niet alleen een omgeving van rust en natuurlijke schoonheid, maar ook gemakkelijke en snelle toegang tot alles wat u nodig heeft voor een bevredigend leven.

Bovendien ligt op slechts 45 minuten afstand het Sierra Nevada gebergte, een paradijs voor wintersporters.

Bekijk op kaart

BavieraGolf Prijs vanaf 213.200 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Appartement 219.500 € Available Vloer 0 2 2 65m² - 21m² Floor plan
Appartement 221.400 € Available Vloer 0 2 2 65m² - 22m² Floor plan
Appartement 221.500 € Available Vloer 0 2 2 65m² - 22m² Floor plan
Appartement 221.700 € Available Vloer 0 2 2 65m² - 21m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 2 98m² 42m² - -
Appartement 264.000 € Available Vloer 0 3 2 120m² - 43m² Floor plan
Appartement 213.200 € Available Vloer 1 2 2 66m² 10m² - Floor plan
Appartement 214.900 € Available Vloer 1 2 2 65m² 11m² - Floor plan
Appartement 228.000 € Available Vloer 1 2 2 66m² 10m² - Floor plan
Penthouse 410.100 € Available Vloer 2 3 2 96m² 104m² - Floor plan
Penthouse - Gereserveerd Vloer 2 3 2 184m² 104m² - Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now