BeGrandMuelle1 Prijs vanaf 1.950.000 € Nieuwe ontwikkeling

BeGrandMuelle1 Appartementen, Malagueta - El Limonar, Malaga

  • Units available 4
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 202m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Malagueta - El Limonar, Malaga beschikt over prijzen vanaf 1,950,000 €

Lucas Fox presenteert Be Grand Limonar, een nieuwbouwproject in het centrale deel van Malaga, met het volledige scala aan diensten, restaurants en activiteiten die Malaga te bieden heeft. Concreet heeft het een benijdenswaardige locatie in Limonar, op slechts vier minuten lopen van het strand.

Be Grand El Limonar is een project dat bestaat uit 17 exclusieve woningen, die op elegante wijze modern en traditioneel design combineren. Binnen Be Grand el Limonar staat het majestueuze Muelle Uno-gebouw, een nieuw gebouwd landgoed dat vier luxe woningen biedt met twee tot drie slaapkamers en twee tot vijf badkamers. Daarnaast hebben ze grote terrassen en privé buitenruimtes.

Deze huizen zijn ontworpen met royale ramen, luxe afwerkingen die exclusief zijn ontworpen voor uw welzijn en ruime, gastvrije ruimtes. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, om het grootst mogelijke comfort te bieden, zoals de volledig uitgeruste keuken.

Het Muelle 1-gebouw, gelegen op slechts 200 meter van het strand, beschikt over prachtige gemeenschappelijke ruimtes van het Be Grand El Limonar-project, evenals twee zwembaden met panoramisch uitzicht, een sociale ruimte, een dakterras, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een chill-out. -uit gebied. Op de begane grond herbergt het gebouw eveneens vijf van de negentien parkeerplaatsen die beschikbaar zijn in het wooncomplex.

De wijk El Limonar staat synoniem voor prestige en onderscheid, waar de beste diensten van de stad te vinden zijn. De onderwijsinstellingen en medische centra onderscheiden zich door bekendheid en de locatie is onverslaanbaar, op slechts 10 minuten van het historische centrum van Malaga en op slechts 200 meter van de kust. Be Grand El Limonar ligt in een exclusieve woonwijk vol geschiedenis.

In Malaga vindt u een compleet aanbod aan diensten die aan ieders smaak zullen voldoen: een rijke samensmelting van culturele activiteiten, historisch erfgoed, voortreffelijke gastronomie, economische kracht, paradijselijke kustlijn, prachtige natuur en voortdurende innovatie. Alles wat je nodig hebt om het hoogwaardige leven te ervaren dat je verdient.

Naast dit alles is het de moeite waard om de onverslaanbare klimatologische omstandigheden te benadrukken, met 295 dagen zonneschijn per jaar en een gemiddelde temperatuur van 20ºC, die worden aangevuld door de 175 kilometer lange kustlijn en de strategische ligging aan de oevers van de Middellandse Zee, waardoor het is een unieke bestemming, zowel voor de inwoners als voor degenen die willen genieten van de toeristische pracht.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Hoogtepunten

  • Woningen met twee en drie slaapkamers
  • Parkeerplaatsen
  • Exclusieve locatie
  • Op 200 meter van het strand
  • Gemeenschappelijke zones

Documentatie

BeGrandMuelle1 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Malaga, als een van de meest levendige steden aan de Costa del Sol, is een toeristische bestemming die een breed scala aan mogelijkheden biedt om van te genieten. Naast de mix van cultuur, geschiedenis, zon en strand, heeft de stad eindeloze onderwijsmogelijkheden voor gezinnen die hun kinderen kwalitatief hoogstaand onderwijs willen bieden. In die zin is Malaga een stad met een breed onderwijsaanbod op het gebied van hoogwaardige internationale scholen.

Malaga is ook een internationaal bekende toeristenstad met een internationale luchthaven die een groot aantal bestemmingen over de hele wereld bedient. Dit vergemakkelijkt de toegang tot de stad voor zowel inwoners als bezoekers, waardoor het een zeer aantrekkelijke plek is om te wonen, bezoeken of investeren.

Als er echter iets is dat opvalt aan Malaga, zijn het de fenomenale stranden. Met ruim 175 kilometer kustlijn heeft de stad een grote verscheidenheid aan stranden. Van kleine afgelegen baaien tot grotere, drukkere stranden, Malaga heeft voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen of naar een levendiger strand om te genieten van wateractiviteiten, Malaga heeft het allemaal.

Kortom, Malaga is een ongelooflijke plek om te ontdekken en te genieten.

Bekijk op kaart

BeGrandMuelle1 Prijs vanaf 1.950.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Appartement 2.250.000 € Available Vloer 1 3 5 202m² - 60m² Floor plan
Appartement 2.450.000 € Available Vloer 2 3 4 229m² 100m² - Floor plan
Appartement 1.950.000 € Available Vloer 5 2 2 250m² - 173m² Floor plan
Appartement 2.650.000 € Available Vloer 6 3 4 205m² 65m² - Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now