Benahavis-XL Prijs vanaf €640,000 Nieuwe ontwikkeling
16 afbeeldingen beschikbaar
Benahavis-XL Prijs vanaf €640,000 Nieuwe ontwikkeling

Exclusieve Benahavis-eigendommen

  • Units available 1
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 133m²
  • Bouwvergunning Verleend

Exclusieve Benahavis-eigendommen

Gelegen aan de zijkant van een heuvel in Benahavis met een bevoorrecht natuurlijk uitzicht, is deze gloednieuwe ontwikkeling ontworpen volgens de beste milieuvriendelijke en bioklimatische criteria. Minimaal energieverbruik dankzij zonnepanelen en hoogwaardige thermische isolatie beschermen het milieu en verlagen de kosten van energierekeningen in dit woonproject.

Met inachtneming van de natuurlijke vorm van de vallei, zal de residentie op verschillende niveaus worden gebouwd om de panoramische uitzichten te optimaliseren. Het gebruik van lokale planten en bomen in de tuingebieden dompelt het gebouw op harmonieuze wijze onder in zijn natuurlijke omgeving. Bewoners hier kunnen genieten van toegang tot de prachtige gemeenschappelijke tuinen en het zwembad.

Er zijn 92 ruime, moderne woningen beschikbaar in dit woonproject, verspreid over 4 verdiepingen tellende gebouwen, elk met een indrukwekkend extra groot penthouse. Elk van de units is ontworpen om te genieten van de beste uitzichten en natuurlijk licht. Dit licht en de uitzichten, samen met de ruime kamers (boven de standaardafmetingen) zullen een uniek huis creëren met een uitstekende levenskwaliteit. Keukens zijn geïntegreerd in de woonruimtes die op hun beurt naar het terras leiden. Een privégarage en opslagruimte zijn inbegrepen in de verkoop.

Uw huis wordt volledig uitgerust geleverd met marmeren vloeren, LED-verlichting, airconditioning en verwarming, keukenapparatuur en alle benodigde armaturen en fittingen om direct naar binnen te kunnen gaan en te kunnen genieten van uw nieuwe huis in Benahavis.

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen op een heuvel met uitzicht op de golfbaan Los Arqueros. In feite zijn deze woningen op een ideale locatie voor golfliefhebbers omdat ze zich op de Ronda tussen de golfbanen Los Arqueros, Aluzcruz en La Quinta bevinden.

Bovendien ligt het strand op een steenworp afstand, net als de steden Benahavis, Marbella en de mooie Puerto Banus en de gloednieuwe San Pedro Promenade.

Benahavis-XL Prijs vanaf €640,000 Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement €640,000 Vloer 0 3 2 133m² 63m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst