Benahavis-XL2
Prijs vanaf €420,000 Nieuwe ontwikkeling

Exclusieve Benahavis woningen

Exclusieve woningen met 3 slaapkamers nu te koop in de tweede fase van deze nieuwbouw in Benahavis

 • Completion Q4 2019
 • Units available 1
 • Slaapkamers 3
 • Sizes from 133m²
 • Bouwvergunning Verleend

Uitstekende appartementen, gelijkvloerse woningen en penthouses met fabelachtige terrassen in deze schitterende nieuwbouw in Benahavis

Gelegen op een heuvel in Benahavis met een bevoorrecht natuurlijk uitzicht, deze nieuwe milieuvriendelijke nieuwbouw bevordert een minimaal energieverbruik door zonnepanelen en hoogwaardige thermische isolatie, beschermt het milieu en verlaagt de kosten van energierekeningen.

De gebouwen zijn omringd door een schitterende groene omgeving en zijn ontworpen om het panoramische uitzicht te optimaliseren en bieden prachtige gemeenschappelijke tuinen en een zwembad.

Dit is de tweede fase van deze nieuwbouw met 92 ruime, moderne woningen, verdeeld over gebouwen met 4 verdiepingen, elk voorzien van een indrukwekkend, extra groot penthouse. Alle units zijn ontworpen om van de beste uitzichten te genieten en bieden natuurlijk licht, wat samen met de ruime kamers (boven de standaardmaat), een unieke woning creëren met een uitstekende levenskwaliteit. De keukens zijn geïntegreerd in de woonruimtes, die op hun beurt leiden naar de royale zonnige terrassen.

Uw woning wordt volledig uitgerust opgeleverd met marmeren vloeren, LED verlichting, airconditioning en verwarming, keukenapparatuur en alle benodigde armaturen en aansluitingen om er meteen in te kunnen trekken en te genieten van uw nieuwe woning in Benahavis. Bovendien zijn een privégarage en opslagruimte bij de verkoop inbegrepen.

Hoogtepunten

 • Moderne woningen afgewerkt met een uitzonderlijke standaard
 • Milieuvriendelijke woningen
 • Appartementen, gelijkvloerse woningen en penthouses beschikbaar
 • Grote terrassen
 • Gemeenschappelijke tuin en zwembad
 • Inclusief privégarage en opslagruimte
Benahavis-XL2

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield
Appartement €420,000 Vloer 0 3 Slaapkamers 2 Badkamers 133m², Terras 48m² -

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen op een heuvel met uitzicht op de Los Arqueros golfbaan. In feite zijn deze woningen op een ideale locatie voor golfliefhebbers omdat ze zich op de Ronda tussen de golfbanen Los Arqueros, Aluzcruz en La Quinta bevinden.

Bovendien ligt het strand op een steenworp afstand, net als de steden Benahavis, Marbella en de prachtige Puerto Banus en de nieuwe promenade van San Pedro.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst