Uitverkocht
Benahavis-XL2 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
23 afbeeldingen beschikbaar
Benahavis-XL2 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Exclusieve Benahavis woningen

  • Bouwvergunning Verleend

Exclusieve Benahavis woningen

Gelegen op een heuvel in Benahavis met een bevoorrecht natuurlijk uitzicht, deze nieuwe milieuvriendelijke nieuwbouw bevordert een minimaal energieverbruik door zonnepanelen en hoogwaardige thermische isolatie, beschermt het milieu en verlaagt de kosten van energierekeningen.

De gebouwen zijn omringd door een schitterende groene omgeving en zijn ontworpen om het panoramische uitzicht te optimaliseren en bieden prachtige gemeenschappelijke tuinen en een zwembad.

Dit is de tweede fase van deze nieuwbouw met 92 ruime, moderne woningen, verdeeld over gebouwen met 4 verdiepingen, elk voorzien van een indrukwekkend, extra groot penthouse. Alle units zijn ontworpen om van de beste uitzichten te genieten en bieden natuurlijk licht, wat samen met de ruime kamers (boven de standaardmaat), een unieke woning creëren met een uitstekende levenskwaliteit. De keukens zijn geïntegreerd in de woonruimtes, die op hun beurt leiden naar de royale zonnige terrassen.

Uw woning wordt volledig uitgerust opgeleverd met marmeren vloeren, LED verlichting, airconditioning en verwarming, keukenapparatuur en alle benodigde armaturen en aansluitingen om er meteen in te kunnen trekken en te genieten van uw nieuwe woning in Benahavis. Bovendien zijn een privégarage en opslagruimte bij de verkoop inbegrepen.

Hoogtepunten

  • Moderne woningen afgewerkt met een uitzonderlijke standaard
  • Milieuvriendelijke woningen
  • Appartementen, gelijkvloerse woningen en penthouses beschikbaar
  • Grote terrassen
  • Gemeenschappelijke tuin en zwembad
  • Inclusief privégarage en opslagruimte

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen op een heuvel met uitzicht op de Los Arqueros golfbaan. In feite zijn deze woningen op een ideale locatie voor golfliefhebbers omdat ze zich op de Ronda tussen de golfbanen Los Arqueros, Aluzcruz en La Quinta bevinden.

Bovendien ligt het strand op een steenworp afstand, net als de steden Benahavis, Marbella en de prachtige Puerto Banus en de nieuwe promenade van San Pedro.

Bekijk op kaart

Benahavis-XL2 Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement - Verkocht Vloer 0 3 2 119m² 71m²
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 2 150m² 136m²

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst