BENITEZ-16 Prijs vanaf 1.420.000 € Nieuwe ontwikkeling

BENITEZ 16 Huizen / Villa's, Pozuelo, Madrid

  • Completion Q3 2024
  • Units available 3
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 383m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Pozuelo, Madrid beschikt over prijzen vanaf 1,420,000 €

Lucas Fox presenteert met trots dit boetiekproject van 3 luxe herenhuizen in een van de beste delen van Pozuelo de Alarcon, dicht bij lokale voorzieningen, belangrijke internationale scholen en op slechts 8 minuten lopen van het treinstation.

Inwoners van Pozuelo genieten van het beste van twee werelden: aan de ene kant betekent het leven in nauwe verbinding met de natuur met toegang tot lokale parken en de beste scholen en universiteiten van Madrid (de American School, Kensington School en British Council liggen op 5 minuten rijden ) en aan de andere kant ligt het centrum van Madrid op slechts 20 minuten afstand.

De vergunning is verleend en de bouw is begonnen, met de verwachting dat de trotse nieuwe eigenaren in het derde kwartaal van 2024 de sleutels in ontvangst zullen nemen.

De opvallende kenmerken van deze prachtige gezinswoningen zijn het tijdloze maar elegante mediterrane design, de hoge energie-efficiëntie (certificaat A) en de zeer hoogwaardige materialen en afwerkingen.

In tegenstelling tot sommige andere nieuwe ontwikkelingen zijn deze eigendommen volledig uitgerust met een zwembad en een kelder bij de prijs inbegrepen.

Hoge plafonds en grote glazen deuren van vloer tot plafond over de volle breedte van de woonkamer geven een gevoel van ruimte en zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.

De architecten hebben Benitez 16 ontworpen met de nadruk op zowel het comfort als de functionaliteit van het moderne gezin en bieden de mogelijkheid om sommige delen van het pand te personaliseren volgens individuele vereisten, met 4 of 5 slaapkamers.

Zo heb je in huizen A & B de mogelijkheid om te kiezen voor een open of aparte keuken en biedt de kelder diverse interessante indelingen.

De eigendommen variëren in grootte van 383 tot 436 m², gebouwd waarbij A (383 m2) en B (392 m2) zeer vergelijkbaar zijn qua lay-out en pand C is de grootste met 436 m2 en een prachtig hoekperceel en gezien de locatie zal huis C aanvoelen alsof je in de vrijstaande villa woont.

Neem vandaag nog contact op met Lucas Fox om de volledige brochure met gedetailleerde plattegronden aan te vragen. Ons verkoopteam staat tot uw beschikking om een bezoek aan de percelen en/of een bijeenkomst op ons kantoor aan de Avenida de Europa 38 in Pozuelo te organiseren om de details en het maatwerk te bespreken.

BENITEZ-16 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze woning is gelegen in een bevoorrechte omgeving van Pozuelo die is gegroeid tot het centrum van de stad. Het heeft uitstekende verbindingen, aangezien het station Pozuelo deel uitmaakt van de lijnen C-7 en C-10 van Cercanías Madrid. Het beschikt over talloze buslijnen en nachtbussen die Pozuelo verbinden met Madrid en naburige steden.

Bovendien bedienen de lijnen A en H de campus van de Complutense Universiteit. Met de auto, die vanaf de accommodatie vertrekt, bereikt u in minder dan 5 minuten de snelwegen A-6, M-40 en M-503. Momenteel voert de gemeenteraad van Pozuelo de Alarcón de aanleg uit van een fietspadennetwerk voor gebruik als vrijetijdselement en als transportalternatief.

De dichtstbijzijnde scholen in de buurt van Estación zijn de Alarcón School, San José Cluny en de Liceo Sorolla School. Wat ziekenhuizen en medische voorzieningen betreft, omvatten deze onder meer het Nuestra Señora del Rosario-ziekenhuis en het Quirón Salud universitair ziekenhuis in Pozuelo, evenals het Zarzuela-ziekenhuis en het NISA Pardo-ziekenhuis in het Aravaca-gebied.

Bekijk op kaart

BENITEZ-16 Prijs vanaf 1.420.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Villa - Gereserveerd Vloer 0 4 5 392m² Floor plan
Villa - Gereserveerd Vloer 0 4 5 383m² Floor plan
Villa 1.420.000 € Available Vloer 0 4 5 436m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now