Laatste eenheden
Bertran-Apartments Nieuwe ontwikkeling
14 afbeeldingen beschikbaar
Bertran-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Bertran Apartments Appartementen, El Putxet, Barcelona

Bertran Apartments Appartementen, El Putxet, Barcelona

Naast de Turó del Putxet-tuinen in El Putxet ligt deze nieuwbouwproject in een van de meest exclusieve gebieden van de stad Barcelona. Het aanbieden van een scala aan appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, biedt deze nieuwbouwproject kopers een unieke kans om een gloednieuwe, moderne woning op deze gewilde locatie te verwerven.

Beschikbare appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping en hebben een oppervlakte van 112 tot 129 m², allemaal met slaapkamers en 2 badkamers. Elk appartement heeft een balkon aan de buitenzijde met schuifdeuren, terwijl sommige op de tweede verdieping ook een terras hebben voor privégebruik op het dak.

Bewoners hebben toegang tot een fantastisch gemeenschappelijk zwembad op het dak. Elke woning heeft een opslagruimte van 4-5 m² in de semi-kelder, terwijl de parkeerplaats in de kelder is, toegankelijk via een trap en liften. Berging en parkeerplaats niet inbegrepen in de prijs.

De ontwikkeling heeft afwerkingen en materialen van de hoogste kwaliteit, inclusief Santos-keukens uitgerust met Smeg-apparaten.

highlights

  • Exclusieve locatie naast de Turó del Putxet-tuinen in de Zona Alta van Barcelona
  • Appartementen met privébinnenplaatsen en terrassen
  • Hoogwaardige afwerking en hoogwaardige apparaten
  • Gemeenschappelijk zwembad op het dak

Ligging

Gelegen naast Turó Park in El Putxet, is deze nieuwbouwproject zeer goed gelegen in Barcelona's exclusieve Zona Alta. Het gebied biedt een scala aan uitstekende restaurants, winkels en diensten, maar ook dicht bij een aantal van de beste internationale scholen van de stad. El Putxet is de perfecte optie voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige locatie die toch goed is verbonden met de rest van de stad.

Bekijk op kaart

Bertran-Apartments Nieuwe ontwikkeling

Laatste eenheden

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst