Uitverkocht
BLUELUX Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
10 afbeeldingen beschikbaar
BLUELUX Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

BLUELUX Appartementen, Vilanova i la Geltrú, Barcelona

  • Completion Q4 2020

BLUELUX Appartementen, Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Bluelux is een high-end nieuwbouwontwikkeling, ontworpen voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit van leven, rust en nabijheid van de Middellandse Zee; uw huis tot uw levensstijl maken.

Het ligt op een paar meter van de promenade van Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, op 5 minuten van de jachthaven, op 10 minuten van het treinstation en op 30 minuten van Barcelona met een goede wegverbinding. In de omgeving zijn er verschillende restaurants met typisch mediterrane gerechten.

Het project bestaat uit 4 verdiepingen met een ruime eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 grote terrassen. Alle vloeren hebben een uitstekende afwerking van hoge kwaliteit. Het gebouw heeft een gemeenschappelijk zwembad en een parkeerplaats met directe toegang tot het huis.

De indeling van de appartementen is comfortabel en functioneel, omdat het nachtgedeelte gescheiden is van het daggedeelte en de kamers ook licht en ruim zijn. De keukens en badkamers worden volledig uitgerust en gedetailleerd ontworpen met hoogwaardige Porcelanosa-materialen. Bovendien zijn er verschillende materialen en afwerkingen beschikbaar om elk huis aan te passen.

Het gebouw heeft parkeerplaatsen met een lader voor elektrische auto's. Garageruimten zijn optioneel en zijn niet inbegrepen in de gepubliceerde prijs.

De ontwikkeling heeft de hoogste energie-efficiëntiebeoordeling, hoge prestaties van thermische en akoestische isolatie, airconditioningsystemen door middel van aerothermische energie en de opwekking van elektriciteit voor eigen gebruik in gemeenschappelijke ruimtes door middel van fotovoltaïsche zonnecollectoren.

Er zijn maar weinig huizen van dit type beschikbaar in het gebied en de vraag is erg hoog, dus het zou ook een uitstekende investeringsmogelijkheid zijn, met een groot potentieel voor winstgevendheid.

Documentatie

Ligging

Deze ontwikkeling ligt in een zeer begeerde omgeving naast de kust van Vilanova i la Geltrú, een charmante kustplaats op 5 minuten van Sitges en 30 minuten van Barcelona.

Bekijk op kaart

BLUELUX Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement Verkocht Vloer 0 3 2 137m² 65m² -
Appartement Verkocht Vloer 1 3 2 143m² 17m² -
Appartement Verkocht Vloer 2 3 2 143m² 17m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst