Laatste eenheden
Bonaveinat-BA24 Prijs vanaf 425.000 € Nieuwe ontwikkeling
Bonaveinat-BA24 Prijs vanaf 425.000 € Nieuwe ontwikkeling

Bonaveinat BA24 Appartementen, Ruzafa, Valencia

  • Completion Q1 2024
  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 74m²
  • Max rental yield 3,67%
  • Bouwvergunning Verleend

Bonaveinat BA24 Appartementen, Ruzafa, Valencia

BA24 is een ambitieus project van 7 appartementen in een gebouw uit het begin van de 20e eeuw dat volledig zal worden gerenoveerd met behoud van de structuur en stijl van die tijd.

Het biedt woningen met kenmerken zoals massieve bakstenen muren en hoge plafonds met houten balken en metselwerk, allemaal structureel versterkt en akoestisch en thermisch verbeterd, om zich aan te passen aan de normen van de 21e eeuw.

De appartementen, met 2 slaapkamers en 2 badkamers, worden eind 2023 opgeleverd.

Op de begane grond is er een woning met een eigen ingang vanaf de straat en een prachtig privéterras van meer dan 20 m². Op de eerste en tweede verdieping worden 2 typen woningen aangeboden en op de derde verdieping nog eens 2 typen woningen met een dubbelhoog schuin plafond. Unieke woningen, op een bevoorrechte locatie.

Het gebouw biedt een gemeenschappelijk dakterras waar alle bewoners van kunnen genieten. Het ontwerp van dit terras omvat een ruimte voor het verzorgen van huisdieren, een dierendouche, een ruimte voor tuinieren en het planten van groenten en een recreatieruimte met vlonders.

Verder wordt in het gebouw een fietsenstalling voorzien.

Wij raden u aan contact op te nemen voor meer informatie.

Hoogtepunten
  • 2-slaapkamer appartementen
  • Gerenoveerd gebouw
  • Uitstekende afwerking
  • Exclusieve locatie
Bonaveinat-BA24 Nieuwe ontwikkeling
Bonaveinat-BA24 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De wijk Ruzafa is een van de oudste in Valencia en dateert uit de 8e eeuw. Beetje bij beetje zijn veel gebouwen uit het begin van de 20e eeuw gerestaureerd en is het een van de modieuze buurten geworden onder liefhebbers van het bohemienleven, kunstenaars, ontwerpers.

Kunstgalerijen in overvloed. Er is geen gebrek aan restaurants die gespecialiseerd zijn in allerlei soorten voedsel, waarvan sommige worden gerund door prestigieuze chef-koks, zoals het restaurant Canalla Bistró van Richard Camarena of de Mercatbar van Quique Dacosta. Aan de andere kant is Ruzafa een wijk die diep geworteld is in het Fallas-festival. De straten besteden speciale aandacht aan het plaatsen van een steeds artistiekere verlichting.

In het centrum van de wijk vinden we de Ruzafa-markt met 160 kraampjes die het beste van de Valenciaanse boomgaard bieden en waar u kunt genieten van tapas op een van de vele terrassen die de omgeving van de markt verlevendigen.

De wijk Ruzafa heeft de afgelopen jaren een grote verandering ondergaan dankzij het project Central Park, waarvan de eerste fase, gelijk aan 40% van de totale oppervlakte, in 2018 werd ingehuldigd. Het Central Park is een ontwerp van de Amerikaanse tuinarchitect Kathryn Gustafson , waar vooral licht, water en groen centraal staan. Dit is ongetwijfeld een van de grote projecten in Valencia van de afgelopen jaren en heeft de stad een belangrijke culturele en economische boost gegeven, vooral voor de omliggende wijken, een verbetering die nog groter zal zijn als het project eenmaal is voltooid.

Bekijk op kaart

Bonaveinat-BA24 Prijs vanaf 425.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 2 2 82m² Floor plan
Appartement 425.000 € Available Vloer 1 2 2 74m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 2 2 2 82m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 3 2 2 74m² Floor plan
Appartement 495.000 € Available Vloer 3 2 2 82m² Floor plan

Laatste eenheden

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst