Laatste eenheden
Bonaveinat-BA24 Prijs vanaf 425.000 € Nieuwe ontwikkeling

Bonaveinat BA24 Appartementen, Ruzafa, Valencia

  • Units available 3
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 74m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Ruzafa, Valencia beschikt over prijzen vanaf 425,000 € en huur rendement van 4%

BA24 is een ambitieus project van 7 woningen in een gebouw dat representatief is voor de Valenciaanse architectuur uit het begin van de 20e eeuw en dat volledig zal worden gerehabiliteerd, maar de representatieve elementen zullen worden gerespecteerd en hersteld, terwijl de structuur en stijl van die tijd behouden zullen blijven. .

Het gebouw biedt een gemeenschappelijk dakterras waar alle buren van kunnen genieten. Het ontwerp van dit terras omvat een ruimte voor het verzorgen van huisdieren, met een dierendouche, een ruimte voor tuinieren en het planten van groenten, en een recreatieruimte met een platform. Ook is er een fietsenstalling in het gebouw gepland.

De ontwikkeling heeft woningen met kenmerken zoals massieve bakstenen muren en hoge plafonds met houten balken en bakstenen bekleding, allemaal structureel versterkt en akoestisch en thermisch verbeterd, om zich aan te passen aan de kwaliteiten van de 21e eeuw. Op deze manier worden volledig gerenoveerde woningen verkregen, waarbij historische elementen behouden blijven, terwijl er wordt geïnvesteerd in duurzaamheid en energiebesparing. Bovendien hebben ze grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

De woningen, met twee slaapkamers en twee badkamers, worden in mei 2024 opgeleverd. Op de begane grond bevindt zich een begane grond met eigen ingang vanaf de straat en een prachtig privéterras van ruim 20 m². Op de eerste en tweede verdieping worden twee woningtypen aangeboden en op de derde verdieping worden twee andere woningtypen aangeboden met een dubbelhoog schuin plafond. Unieke woningen, op een bevoorrechte locatie.

De appartementen hebben de beste kwaliteiten. Wij kunnen onder meer de parketvloeren in de hoofdruimtes en hydraulische tegels in de natte ruimtes, intercom of inbouwkasten uitlichten. Bovendien zijn, zoals eerder vermeld, duurzaamheid en energiebesparing een belangrijk onderdeel van de promotie. Om dit te bereiken zijn de woningen voorzien van houten timmerwerk met low-e dubbel glas en akoestische isolatie met een luchtkamer en een aerothermisch systeem voor de productie van sanitair warm water en om via kanalen het warm/koud airconditioningsysteem te voeden. Zo wordt een energie-efficiëntieklasse B bereikt.

Wij raden u aan contact op te nemen voor meer informatie.

Hoogtepunten
  • Appartementen met 2 slaapkamers
  • Gerenoveerd gebouw
  • Herstel van originele elementen
  • Uitstekende kwaliteiten
  • Exclusieve locatie
  • Duurzame woningen
Bonaveinat-BA24 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De wijk Ruzafa is een van de oudste in Valencia en dateert uit de 8e eeuw. Beetje bij beetje zijn veel gebouwen uit het begin van de 20e eeuw gerestaureerd en is het een van de modieuze buurten geworden onder liefhebbers van het bohemienleven, kunstenaars, ontwerpers.

Kunstgalerijen in overvloed. Er is geen gebrek aan restaurants die gespecialiseerd zijn in allerlei soorten voedsel, waarvan sommige worden gerund door prestigieuze chef-koks, zoals het restaurant Canalla Bistró van Richard Camarena of de Mercatbar van Quique Dacosta. Aan de andere kant is Ruzafa een wijk die diep geworteld is in het Fallas-festival. De straten besteden speciale aandacht aan het plaatsen van een steeds artistiekere verlichting.

In het centrum van de wijk vinden we de Ruzafa-markt met 160 kraampjes die het beste van de Valenciaanse boomgaard bieden en waar u kunt genieten van tapas op een van de vele terrassen die de omgeving van de markt verlevendigen.

De wijk Ruzafa heeft de afgelopen jaren een grote verandering ondergaan dankzij het project Central Park, waarvan de eerste fase, gelijk aan 40% van de totale oppervlakte, in 2018 werd ingehuldigd. Het Central Park is een ontwerp van de Amerikaanse tuinarchitect Kathryn Gustafson , waar vooral licht, water en groen centraal staan. Dit is ongetwijfeld een van de grote projecten in Valencia van de afgelopen jaren en heeft de stad een belangrijke culturele en economische boost gegeven, vooral voor de omliggende wijken, een verbetering die nog groter zal zijn als het project eenmaal is voltooid.

Bekijk op kaart

Bonaveinat-BA24 Prijs vanaf 425.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 695.000 € Available Vloer 0 2 2 128m² 31m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 2 2 82m² - Floor plan
Appartement 425.000 € Available Vloer 1 2 2 74m² - Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 2 2 2 82m² - Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 3 2 2 74m² - Floor plan
Appartement 495.000 € Available Vloer 3 2 2 82m² - Floor plan

Laatste eenheden

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now