Uitverkocht
Bonaveinat-C46 Nieuwe ontwikkeling

Bonaveinat C46 Appartementen, Ruzafa, Valencia

  • Completion Q2 2025
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Ruzafa, Valencia

In de centrale straat van Cádiz in de wijk Ruzafa biedt BONAVEÏNAT u een nieuwbouwgebouw met hoogwaardige appartementen.

Het bestaat uit 8 appartementen van verschillende typen, met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers, en een zolderappartement. Daarnaast biedt het gemeenschappelijke ruimtes met stalling voor fietsen en scooters en grote eigen bergingen.

Het huis van de toekomst. Een emblematisch gebouw met groene certificering in Valencia.

Het gebouw zal worden gemaakt van een gecertificeerde gelamineerde houtstructuur (CLT) van nationale oorsprong. Dit materiaal minimaliseert de milieu-impact van zowel de constructie als de bewoonbaarheid van woningen, vermindert het energieverbruik, verbetert de kwaliteit van de omgeving in woningen en maximaliseert hulpbronnen. Het hout zal zichtbaar zijn in geselecteerde delen van de vloer, plafonds, een deel van de balkons en muren, wat het gebouw een warmere sfeer en een goede akoestiek zal geven.

Een ander element dat het verschil maakt, is het gebruik van een aerothermisch systeem: een schone technologie die energie uit de lucht haalt om warm water te produceren, evenals fotovoltaïsche panelen die elektriciteit opwekken om de gemeenschappelijke ruimtes te verlichten.

BONAVEÏNAT C46 is een maatstaf voor zijn inzet voor efficiëntie, weerspiegeld in alle aspecten van het onroerend goed. De constructie voldoet aan de parameters van de groene certificering uitgegeven door de Green Building Council Spain.

Het zal ook een maatstaf zijn voor stadsontwerp in Valencia, de moderne houten structuur is de hoogste tot nu toe in de hele Valenciaanse Gemeenschap, het combineert duurzaamheid en avant-garde.

De ontwikkeling biedt appartementen met verschillende indelingen, allemaal met ruime en open ruimtes met een open daggedeelte, om ruimte te winnen. Ze genieten ook van een geweldige natuurlijke ventilatie en een prachtig modern design, maar met ruimte voor maatwerk volgens de persoonlijke voorkeuren van toekomstige eigenaars.

Wat zijn kwaliteiten betreft, ze hebben een grote opslagruimte met ingebouwde kleerkasten en de beste materialen. Voor meer comfort zijn ze voorzien van ramen met houten timmerwerk met low-e en geïsoleerd glas, zonnepanelen en een aerothermisch systeem voor de productie van sanitair warm water en om het warme/koude airconditioningsysteem via leidingen te voeden.

C46 is een toewijding aan duurzame en natuurlijke materialen en aan de architecturale avant-garde. Een stap naar de toekomst van bewoonbaarheid, een maatstaf voor duurzame architectuur en een thuis voor het leven.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten
  • 1-4 slaapkamer appartementen
  • Uitstekende locatie
  • Bergingen en stalling voor fietsen en scooters
  • Duurzaam en met natuurlijke materialen
  • Energielabel A

Documentatie

Bonaveinat-C46 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Russafa is een wijk in Valencia, die een gevarieerd cultureel, commercieel en gastronomisch aanbod heeft, evenals oneindige mogelijkheden voor entertainment, met een bruisend en intens sociaal leven. In de afgelopen jaren heeft Russafa een aanzienlijke regeneratie ondergaan en heeft daarbij zijn eigen unieke identiteit ontwikkeld, met veel creatieve en onafhankelijke professionals die op zoek zijn naar huizen zoals die van Bonaveïnat C46.

De vernieuwde wijk Russafa valt op door zijn populaire karakter en door zijn alternatieve, Boheemse en eclectische sfeer. Een voorbeeld hiervan is de Gemeentelijke Markt, het echte hart van de buurt, waar levenslange winkels, ateliers, ontwerpstudio's, boekhandels, cafetaria's, bars, terrassen of kunstgalerijen naast elkaar bestaan. Het sociale leven is vermengd met cultuur, want in de buurt worden mode- of podiumkunstenfestivals gehouden. Aan de andere kant heeft het alle dagelijkse voorzieningen, zoals nabijgelegen winkelcentra en educatieve centra op slechts 5 minuten lopen. Russafa is ongetwijfeld een ontmoetingsplaats voor stedelijke cultuur, een ruimte waar de buurt, kunstenaars en bezoekers naast elkaar bestaan, tussen prachtige en kleurrijke modernistische gebouwen. En ondanks dat het centraal ligt, ligt Russafa naast twee groene longen: de Turia-tuinen en Parque Central, het grootste park in de wijk en het nieuwste in Valencia, waar je kunt ontspannen van de drukte van de stad in een bubbel van rust.

Ten slotte ligt het op een steenworp afstand van het historische centrum van Valencia en de rivierbedding van de Turia, op slechts 15 minuten lopen. Ondertussen heeft het uitstekende verbindingen met andere delen van Valencia en daarbuiten, met de luchthaven op 15 minuten rijden en het treinstation op 5 minuten lopen.

Bekijk op kaart

Bonaveinat-C46 Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now