Bonaveinat-LLF5 Prijs vanaf 266.100 € Nieuwe ontwikkeling
Bonaveinat-LLF5 Prijs vanaf 266.100 € Nieuwe ontwikkeling

Bonaveinat LLF5 Appartementen, Playa Malvarrosa/Cabanyal, Valencia

 • Completion Q2 2024
 • Units available 7
 • Slaapkamers 1 & 2
 • Sizes from 63m²
 • Max rental yield 9,02%
 • Bouwvergunning Verleend

Bonaveinat LLF5 Appartementen, Playa Malvarrosa/Cabanyal, Valencia

Lucas Fox presenteert met genoegen het nieuwe project Bonaveïnat in Valencia, een project van zeven topwoningen en een commerciële begane grond in het gerenoveerde Plaza de Lorenzo de la Flor, in het hart van de wijk Cabanyal. Een levenservaring in een van de meest historische buurten van de stad, naast het strand en de zee.

Het project biedt appartementen met één en twee slaapkamers, duplex-appartementen met een terras en een gelijkvloers appartement, ideaal als investering, aangezien het wordt opgeleverd met een vergunning voor een toeristisch appartement. Alle huizen liggen aan de buitenzijde, met grote ramen en een balkon met uitzicht op de tuinen van het buitenplein.

Een van de sleutels tot het project is het incorporeren van karakteristieke elementen van de architectuur van de wijk. Om deze reden heeft het exterieurontwerp van het gebouw drie gedifferentieerde gevels geïnspireerd op de traditionele gevels van de kleine gebouwen in de buurt.

De woningen die deel uitmaken van Bonaveïnat LLF5 hebben een reeks details die de kwaliteit van het project aangeven, met uitrusting en afwerkingen van superieure kwaliteit, met duurzaamheid als prioriteit. Bovendien kan de uiteindelijke koper kiezen tussen verschillende materialen en decoratieve elementen om zijn huis te personaliseren.

Onder de kenmerken kunnen we het houtwerk aan de buitenkant benadrukken met veiligheidsramen met dubbele beglazing met een luchtkamer, microterrazzovloer, intercom. Daarnaast omvat het een airconditioningsysteem met warmtepomp via kanalen, warm water gevoed door aerothermische energie. De keukens en badkamers zijn uitgerust.

Design en comfort in een van de buurten met de meeste toekomstperspectieven in de stad Valencia.

Hoogtepunten
 • 1 en 2 slaapkamer appartementen
 • Ligging vlakbij strand en zee
 • Historische wijk met geweldige projectie voor de toekomst
 • gebied van cultureel belang
 • uitstekende kwaliteiten
 • Voor eerste of tweede verblijf
 • Levering sleutels in het jaar 2024

Documentatie

Ligging

El Cabanyal is een maritieme wijk van Valencia met een onmetelijke sociale en architectonische waarde. Het ligt naast een reeks zandstranden die verbonden zijn door een promenade met palmbomen, waar u kunt genieten van het gastronomische aanbod van de vele restaurants in de omgeving terwijl u uitkijkt op de zee. De omliggende straten trekken aan vanwege hun traditionele winkels, cafés, restaurants met een ongedwongen sfeer, de architectonische aantrekkingskracht en het gevarieerde culturele aanbod.

Het is als een kleine stad met voornamelijk laagbouwwoningen, twee of drie verdiepingen hoog, waarvan vele met betegelde gevels of geschilderd in levendige kleuren die het symbool zijn van de buurt. Een juweel van populair modernisme dat op slechts 5 kilometer van het stadscentrum ligt.

In deze buurt kunt u genieten van een wandeling langs het strand, een pauze in de Las Arenas spa of genieten van een sociale en gastronomische ontmoeting in de steeds populairder wordende nabijgelegen restaurants. Een belofte van authenticiteit en een ontspannen sfeer, zeer goed verbonden met metro, bus en tram.

Bekijk op kaart

Bonaveinat-LLF5 Prijs vanaf 266.100 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 266.100 € Available Vloer 0 1 1 63m² - -
Appartement 318.800 € Available Vloer 1 1 1 68m² 12m² Floor plan
Appartement 387.200 € Available Vloer 1 2 1 88m² - Floor plan
Appartement 334.700 € Available Vloer 2 1 1 68m² - Floor plan
Appartement 406.600 € Available Vloer 2 2 1 88m² - Floor plan
Penthouse 512.600 € Available Vloer 3 2 2 108m² 4m² Floor plan
Penthouse 597.200 € Available Vloer 3 2 2 131m² 4m² Floor plan

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst