CALA-PRIVEE Komt binnenkort
Nieuwe ontwikkeling

CALA PRIVEE Huizen / Villa's, San José, Ibiza

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in San José, Ibiza

  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in San José, Ibiza

Percelen zoals deze zijn erg schaars vanwege de strenge planningsregels op Ibiza. Deze unieke gelegenheid heeft de creatie van drie prachtige designer-woningen met de beste pasvorm en afwerking en een opdracht tot luxe in de 21e eeuw geïnspireerd.

Met mooie buitenruimtes, hangende infinity zwembaden met uitzicht op het prachtige uitzicht en directe toegang tot een beperkte baai, zijn bewoners perfect geplaatst om te genieten van het perfecte klimaat en de prachtige omgeving in dit prachtige deel van Ibiza.

De spectaculaire uitzichten zijn te zien in bijna elke kamer via grote glazen deuren en wanden. Het is ook gemakkelijk om te ontspannen en te genieten van het uitzicht vanuit de spa's, compleet met jacuzzi, koudwaterzwembad en Turks bad.

De stijgende markt en het zeer lage aanbod aan onroerend goed, zoals dit, geeft hen een uitstekend investeringspotentieel en met dit in gedachten kan het volledige plot van 2.100m² als één geheel worden gekocht.

OFF PLAN (beschikbaar juni 2019)
Villa A: € 2.385.000
Villa B: € 2.385.000
Villa C: € 2.650.000

PERCEEL (Beschikbaar in mei 2018)
3 villa's: € 3.500.000

CALA-PRIVEE

KOMT BINNENKORT: Het project staat nog niet te koop. Contacteer ons voor meer informatie.

Ligging

De afgelegen baai van Cala Molí ligt aan de zuidwestkust van Ibiza, net ten zuiden van Cala Tarida.

De ontwikkeling is binnen handbereik van San Jose en San Antonio, terwijl Ibiza-stad op slechts een half uur rijden ligt. Dit is ideaal voor diegenen die graag het legendarische nachtleven en sociale leven ervaren, maar ook genieten van het terugkeren naar hun afgelegen en exclusieve luxe oase.

Cala Molí is beroemd als snorkel- en duiklocatie van wereldklasse en de baai is uitgeroepen tot 'natuurlijk strand' met zijn kiezels, kristalhelder water, rotsige zeebodem en grotten onder water.

De luchthaven ligt op slechts 20 minuten rijden.

Google map

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst