Uitverkocht
CalmaVillage Nieuwe ontwikkeling

CalmaVillage Huizen / Villa's, west-malaga, Malaga

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in west-malaga, Malaga

Lucas Fox is verheugd om deze nieuwe ontwikkeling van nieuwe villa's in La Cala de Mijas te presenteren, de beste optie voor liefhebbers van golf, ontspanning en rust in deze bevoorrechte omgeving in een van de beste gebieden van Andalusië. Calma Village is een ideale plek om te genieten van de beste omgeving met alle comfort.

De promotie, bedacht en ontworpen om te genieten van golf en natuur, bestaat uit 14 geschakelde huizen met twee en drie slaapkamers met grote terrassen en een solarium, om te ontspannen en te genieten van het buitenleven met vrienden en familie zonder het huis te verlaten. Daarnaast hebben ze een grote woon-eetkamer, grote opslagruimtes en een eigen ondergrondse garage. Buiten bieden ze een Engelse patio, een eigen tuin en een solarium met pre-installatie voor een keuken. De woningen hebben een parkeerplaats met pre-installatie voor elektrische auto's, alsmede een garage voor personenauto's.

De materialen zijn van de hoogste kwaliteit en het project is gericht op innovatie, met speciale aandacht voor duurzaamheid, om zich aan te passen aan de behoeften van klanten. Onder de kenmerken kunnen we de geleide airconditioning, keramische vloeren, video-intercom, veiligheidsdeuren en de volledig uitgeruste keuken benadrukken.

Calma Village is een promotie voor diegenen die lange tijd willen doorbrengen, zelfs als een eerste huis, of ook om het te gebruiken als een tweede vakantieverblijf, vanwege de perfecte omgeving voor ontkoppeling en rust. De promotie biedt ongelooflijke gemeenschappelijke ruimtes, zoals een fitnessruimte en een parkeerplaats voor buggy's; om nog maar te zwijgen van de zorgvuldige begroeiing en het zwembad die de gemeenschappelijke ruimtes tot een aangename plek maken om van de omgeving te genieten.

Calma Village ligt op een perfecte locatie voor golfliefhebbers, aangezien de huizen grote terrassen hebben met uitzicht op een van de beste golfbanen van Andalusië, naast La Cala Resort, dat drie van de belangrijkste 18-holes golfbaan van Andalusië heeft.

Het is ook een ideale plek om te ontspannen in de natuur, omgeven door uitgestrekte bergen en weg van het lawaai van de grote stad. Een perfect startpunt voor liefhebbers van wandelen, want er zijn veel routes die leiden naar prachtige charmante plaatsen, zoals de Mirador de las Águilas, van waaruit u een panoramisch uitzicht over de omgeving heeft.

Hoogtepunten
  • Villa's met 2 en 3 slaapkamers
  • Zwembad
  • terrassen
  • Garage
  • uitstekende kwaliteiten
  • Natuurlijke omgeving, maar dicht bij voorzieningen
  • Dicht bij de beste golfbanen in Andalusië

Documentatie

CalmaVillage Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De nieuwbouwproject Calma Village ligt in de buurt van Mijas en de kustplaats Fuengirola, waar het mogelijk is om te genieten van uitstekende en eindeloze zandstranden en alle gemakken van een toeristische stad als deze: een middeleeuws Andalusisch kasteel, festivals en concerten in de zomer als evenals tal van horecagelegenheden om te genieten van de gastronomie van de omgeving.

Bekijk op kaart

CalmaVillage Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now