CANDELES Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

CANDELES Appartementen, El Born, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in El Born, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in El Born, Barcelona

Deze prachtige nieuwbouwproject is gelegen in El Born, een van de meest levendige gebieden van de oude stad van Barcelona. Het gebouw uit 1851 is volledig gerenoveerd volgens de hoogste normen en alle installaties zijn gloednieuw. Moderniteit combineert met originele kenmerken, zoals de zichtbare balken en grote houten ramen, evenals de gemeenschappelijke trap, waardoor een unieke charme wordt toegevoegd.

Een van de kenmerken die deze ontwikkeling onderscheidt van andere in het gebied, is de directe lifttoegang tot elk onroerend goed. De appartementen beschikken over een modern interieur, de keuze uit houten meubels, natuurlijke eiken houten vloeren en microcement badkamervloeren heeft warme en uitnodigende ruimtes gecreëerd. De keukens zijn uitgerust met topapparatuur en de 4-meter hoge celings zijn voorzien van LED-verlichting. De appartementen hebben centrale warme en koude airconditioning door leidingen voor maximaal comfort het hele jaar door.

Vijf woningen variërend van 43 tot 118 m², met 1 tot 4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers zijn beschikbaar. De penthouses hebben privéterrassen van 35-43 m² op de bovenste verdieping met toegang vanaf de woningen. Er is ook een bedrijfsruimte van 117 m² met een terras van 14 m².

highlights

  • Woningen gerenoveerd tot een hoge standaard en met originele charme
  • Veel natuurlijk licht
  • Verschillende soorten onroerend goed om uit te kiezen
  • Directe lift naar elk appartement
CANDELES

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst