Uitverkocht
Canet-Residencial-II Nieuwe ontwikkeling

Canet Residencial II Appartementen, Canet/Almarda, Valencia

  • Completion Q1 2025
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Canet/Almarda, Valencia

Lucas Fox presenteert Canet Residencial II, een uniek nieuwbouwproject in Canet d'en Berenguer, een bevoorrechte locatie aan zee en met toegang tot prachtige, schone en veilige stranden, en met alle dagelijkse voorzieningen.

Canet Residencial II heeft een spectaculair zwembad, een solarium, een paddle-tennisbaan en een multisportveld, een kindergedeelte en grote schaduwrijke plekken. Daarnaast heeft het een garage en bergingen.

De ontwikkeling biedt woningen van verschillende typen met twee, drie en vier slaapkamers, met terrassen en dwarsventilatie. De woningen zijn zeer ruim en licht, met een modern design en open ruimtes, zoals de woon-eetkamer met de Amerikaanse keuken. Ze zijn ook zeer energiezuinig.

Onder de kenmerken kunnen we benadrukken dat ze vloeren van porselein, steengoed, gepantserde deur met veiligheidsslot en ingebouwde kleerkasten hebben. Voor meer comfort zijn ze voorzien van PVC-timmerwerk met dubbele beglazing, koudebrugonderbreking en luchtkamer, een airconditioningsysteem met warm/koud kanaal met warmtepomp en aerothermisch warm water voor huishoudelijk gebruik. Er worden echter aanpassingsopties aangeboden om aan uw behoeften te voldoen.

Een perfecte promotie als eerste verblijf of als vakantiewoning. Neem contact op voor meer informatie.

Documentatie

Canet-Residencial-II Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Het nieuwbouwproject Canet Residencial I ligt op minder dan 200 meter van de boulevard en heeft directe toegang tot de zee. De ontwikkeling is gelegen in de stad Canet d'en Berenguer, op slechts 25 minuten van Valencia en 10 minuten van Sagunto.

In dit gebied zijn er tien kilometer uitstekende stranden met fijn zand en schoon water met geweldige recreatiemogelijkheden voor natuurliefhebbers, zowel voor liefhebbers van de zee als de bergen, vanwege de nabijheid van de Sierras de Espadán en La Calderona.

Canet heeft alle dagelijkse voorzieningen, evenals verschillende internationale scholen in de buurt.

Bekijk op kaart

Canet-Residencial-II Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now