Casa-Oller Prijs vanaf 1.620.000 € Nieuwe ontwikkeling
Casa-Oller Prijs vanaf 1.620.000 € Nieuwe ontwikkeling

Casa Oller Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Units available 3
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 168m²

Casa Oller Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

Lucas Fox presenteert met genoegen Casa Oller, een ongelooflijk gerestaureerd modernistisch gebouw in het hart van Barcelona's Eixample, aan de Gran Vía de les Corts Catalans, naast de Passeig de Gràcia en dicht bij andere bezienswaardigheden in Barcelona, zoals de Sagrada Familia of Casa Batlló.

Het gebouw, het werk van de architect Pau Salvat i Espasa, werd gebouwd aan het einde van de 19e eeuw, met alle kenmerken van het Catalaanse modernisme. Tegenwoordig wordt het gerenoveerd gepresenteerd en met alle historische kenmerken intact, zoals smeedijzeren motieven, glas-in-loodramen, houtsnijwerk, sgraffito en keramiek, onder andere. Bij binnenkomst worden een ongelooflijke lobby, een centrale binnenplaats, een trappenhuis en een lift aangeboden die de architecturale en historische waarde van het gebouw weerspiegelen. Tegelijkertijd geniet het van de meest exclusieve voorzieningen van de 21e eeuw, zoals een spa, sauna, fitnessruimte en een buitenzwembad met solarium.

De woningen zijn met allerlei details gerenoveerd. Enerzijds zijn de originele mozaïekvloeren, de glas-in-loodramen van de galerij en erkers, het schrijnwerk en de plafondholdings teruggevonden. Tegelijkertijd genieten de woningen van een ontwerp dat traditionele elementen perfect combineert met moderne accenten, zoals open ruimtes, een crèmekleurstelling en moderne meubels. Ten slotte genieten ze van een overvloed aan natuurlijk licht dankzij hun dubbele ramen die ook voor dwarsventilatie zorgen, met balkons met grote ramen aan de ene kant en een galerij aan de andere.

Qua kenmerken heeft het de beste afwerkingen, zoals gerestaureerde mozaïekvloeren, laminaatparketvloeren, radiatorverwarming, geleide airconditioning en een aerothermisch systeem voor airconditioning en de productie van sanitair warm water. De badkamers en keukens zijn gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:
  • 3-slaapkamer appartementen
  • Penthouse met 3 slaapkamers
  • Gerehabiliteerd modernistisch gebouw
  • Periode kenmerken
  • Uitstekende afwerking
  • Exclusieve gemeenschappelijke ruimtes

Documentatie

Ligging

Deze ontwikkeling is gelegen in de Quadrat d'Or, een exclusieve locatie in Barcelona's Eixample waar allerlei Catalaanse modernistische architecturale werken zijn ondergebracht, van Casa Batlló en La Pedrera tot onder andere de Sagrada Familia. Het gebouw is gelegen aan de Gran Vía de les Corts Catalans, op korte afstand van de Passeig de Gràcia en dicht bij de Ciutat Vella.

De Eixample heeft veel culturele en recreatieve mogelijkheden, met winkels, kunstgalerijen, musea, restaurants en trendy uitgaansgelegenheden.

Het gebied heeft uitstekende vervoersverbindingen met de rest van de stad, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, in een gebied met brede, lommerrijke lanen.

Bekijk op kaart

Casa-Oller Prijs vanaf 1.620.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 3 157m² 4m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 3 195m² 4m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 3 168m² 8m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 3 3 170m² 8m² -
Appartement - Verkocht Vloer 3 3 3 168m² 4m² -
Appartement 1.620.000 € Available Vloer 3 3 3 170m² 4m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 4 3 3 168m² 3m² -
Appartement 1.675.000 € Available Vloer 4 3 3 170m² 3m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 5 3 3 168m² 4m² -
Appartement - Verkocht Vloer 5 3 3 170m² 4m² -
Penthouse - Verkocht Vloer 6 3 4 237m² 101m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst