Uitverkocht
Casas-Tiana Nieuwe ontwikkeling

Casas Tiana Huizen / Villa's, Tiana, Barcelona

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Tiana, Barcelona

Nieuwbouwproject van 5 volledig voltooide, moderne bakstenen huizen gebouwd in 2017 en gelegen op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Tiana.

Elk huis heeft een bebouwde oppervlakte van 178-226 m² plus 2 terrassen: 1 op de begane grond en één op het dak met uitzicht over de vallei.

De woningen hebben een woon-eetkamer met openslaande deuren naar het grote terras op de begane grond, een keuken en een badkamer. De eerste verdieping biedt een slaapkamer suite met badkamer, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer en een badkamer met een ligbad.

De huizen bieden 3 slaapkamers en een kelderkamer die af en toe een logeerkamer kan zijn, naast de badkamer en garage voor 2 auto's.

Volledig geïsoleerde wanden en dak, hoogwaardige dubbele beglazing in aluminium ramen en het aerothermische warmteterugwinsysteem maken deze B-rated energiezuinige huizen.

highlights

  • 5 eenheden beschikbaar
  • Strategische locatie op loopafstand van het centrum van Tiana
  • Elegant, modern bakstenen ontwerp
  • 2 grote terrassen
  • Energiezuinige huizen
Casas-Tiana Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze nieuwbouwproject ligt op slechts 5 minuten lopen van het dorpscentrum van Tiana, 11 km van Barcelona, ​​2 km van het treinstation van Montgat. Deze strategische locatie biedt het strand, het bos en de stad allemaal binnen handbereik voor een uitstekende kwaliteit van leven in een groene omgeving zonder afbreuk te doen aan snelle, gemakkelijke toegang tot de stad.

Bekijk op kaart

Casas-Tiana Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now