Uitverkocht
Casp-33 Nieuwe ontwikkeling
17 afbeeldingen beschikbaar
Casp-33 Nieuwe ontwikkeling

Modern Eixample

  • Completion Q3 2016

Modern Eixample

Dit unieke renovatieproject heeft drie verschillende interieur stijlen (Minimalistisch, modernistische en Urban).
Elk appartement beschikt over verschillende afmetingen en lay-outs waardoor er een ​​waaier van smaken ontstaat. De appartementen kunnen off-plan worden gekocht, waardoor het interieur kan worden aangepast of gewijzigd.

De minimalistische appartementen hebben een innovatief ontwerp, gemaakt voor degenen die van echte luxe genieten. Er zijn prachtige afwerkingen waaronder parketvloer in de woonkamer, mozaïek tegelvloer in de eetkamer en de witte kasten in de slaapkamers.
De modernistische appartementen beschikken over een prachtig design, zodat u kunt genieten van de schoonheid van het modernisme, terwijl u geniet van alle gemakken van de 21e eeuw en mooie functies, waaronder oude eiken parketvloer, mozaïek tegels, wandlijsten en messing deurgrepen.
De stads appartementen hebben een verfijnde, stedelijke stijl, het combineerd de luxe van een voorname gebouw met het comfort en gemak van cutting-edge design en uitstekende functies, waaronder natuurlijk eiken parketvloer, op maat gemaakte tegel vloeren, en ebbenhout en stalen deur handgrepen. De wardbrobes en kasten zijn dezelfde kleur als de muren, en elk detail voegt een unieke kosmopolitische elegantie interieur ruimten van het appartement.
De woning is een one-of-a-kind en ligt op een toplocatie in het hart van Barcelona.

Casp-33 Nieuwe ontwikkeling

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst