Castelldefels-Centro Nieuwe ontwikkeling

Castelldefels Centro Appartementen, Castelldefels, Barcelona

 • Completion Q4 2022
 • Units available 1
 • Slaapkamers 2
 • Sizes from 113m²
 • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Castelldefels, Barcelona

Lucas Fox presenteert met trots deze exclusieve ontwikkeling van 7 verdiepingen met verschillende afmetingen. Het gebouw is zo georiënteerd dat het ochtendlicht aan de ene kant maximaal benut wordt en het middaglicht aan de andere kant van het gebouw. Hoewel het geen gemeenschappelijke ruimtes biedt, garandeert dit maximale rust, zonder lawaai, zodat u in volledige stilte van uw huis kunt genieten. De boerderij heeft een lift om toegang te krijgen tot alle huizen.

De promotie biedt zowel ruime penthouses en gelijkvloerse duplexwoningen, met grote terrassen, als flats met aangename balkons. De woningen zijn tussen de 83 en 150 m² groot, met twee, drie of vier slaapkamers en twee of drie badkamers. In totaal worden op de begane grond drie woningen aangeboden, dit zijn duplexen, twee duplex penthouses, alsmede twee appartementen op de eerste verdieping en nog eens twee op de tweede verdieping. Sommige huizen bieden een prachtig uitzicht op het natuurpark Garraf, waardoor u in luxe kunt genieten van rust en licht in huis. Aan de andere kant hebben de penthouses en begane grond een jacuzzi op de terrassen, om nog meer van de omgeving te genieten en te ontspannen na een lange dag.

Wat zijn kwaliteiten betreft, deze promotie is tot op de millimeter ontworpen, met hoogwaardige materialen. Het heeft parketvloeren binnen en keramische vloeren buiten, een aerothermisch systeem, Roca-kranen en uitstekende ventilatie. Geniet voor meer comfort van een uitstekend geluidsisolatiesysteem, evenals aluminium schrijnwerk met Climalit-glas met thermische onderbreking, voor een betere thermische isolatie. Bovendien zijn de keukens ingericht met een kookeiland en kunnen ze voorzien zijn van apparaten van Balay of soortgelijke merken en een aanrechtblad van Silestone.

Tot slot krijgt elke unit een parkeerplaats aangeboden met een oplaadpunt voor elektrische auto's en een berging, niet inbegrepen in de prijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoogtepunten:
 • Penthouses en gelijkvloerse duplexen met terrassen
 • Appartementen met balkons
 • 2-4 slaapkamers en 2-3 badkamers
 • Uitstekende locatie
 • geweldige kwaliteiten
 • Bergingen en parkeerplaats
Castelldefels-Centro Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De ontwikkeling is gelegen in het hart van Castelldefels, in een rustige straat, vlakbij de kerk van Santa María de Castelldefels. De boerderij is gelegen in een van de beste woonwijken aan de kust van Barcelona, op slechts 5 minuten van de luchthaven El Prat en 20 minuten van het centrum van de stad Barcelona. De boerderij is zeer goed verbonden met allerlei diensten, zoals onder andere supermarkten, apotheek, tankstation en restaurants.

De locatie is uitstekend voor toegang tot internationale scholen in de omgeving, aangezien we slechts 5 minuten verwijderd zijn van de British School of Barcelona en 8 minuten van Lycée Français Bon Soleil de Gavà.

Bekijk op kaart

Castelldefels-Centro Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now