CBR48566 Prijs vanaf 2.580.000 € Nieuwe ontwikkeling

CBR48566 Huizen / Villa's, Llafranc / Calella / Tamariu, Costa Brava

  • Completion Q4 2025
  • Units available 3
  • Slaapkamers 4 & 5
  • Sizes from 495m²
  • Bouwvergunning Verleend

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Llafranc / Calella / Tamariu, Costa Brava beschikt over prijzen vanaf 2,580,000 €

Sa Xelida is een exclusieve urbanisatie die uitsteekt boven het idyllische Cala de Aigua Gelida, in Tamariu, een van de meest begeerde en emblematische enclaves aan de Costa Brava. Deze plaats biedt een onvergelijkbaar natuurlijk landschap, gekenmerkt door zijn schoonheid en panoramische uitzichten op de zee en de omliggende kust. Dit is een buitengewoon project dat zal worden gebouwd in een van de meest indrukwekkende hoeken van de Costa Brava, terwijl het alle voordelen biedt van een urbanisatie in een bevoorrechte omgeving.

De ontwikkeling zal woningen bieden met een comfortabel en modern ontwerp waarvan de architectuur harmonieus integreert met de omringende natuur.
Za Elk van deze spectaculaire woningen zal genieten van een exclusieve locatie, waar panoramische uitzichten en de privacy van de bewoners voorop staan.

Alle Sa Xelida-huizen zijn ontworpen met materialen van topkwaliteit die harmonieus integreren met de omgeving en luxe afwerkingen hebben om esthetisch verfijnde en gastvrije ruimtes te creëren.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

  • Villa's en herenhuizen
  • Grote percelen
  • Exclusieve uitzichten
  • Privacy
  • Geweldige kwaliteiten
CBR48566 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De ontwikkeling geniet een ideale locatie in de exclusieve en prachtige urbanisatie Aigua Gelida, tussen Tamariu en Aiguablava, met prachtige uitzichten en uitstekende toegang tot de dichtstbijzijnde stranden.

De dichtstbijzijnde stad is Palafrugell, op slechts 10 minuten afstand, terwijl het mooie middeleeuwse stadje Begur op slechts 7 kilometer afstand ligt. Er zijn ook twee uitstekende 18-holes golfbanen op minder dan 15 minuten rijden van het huis: Platja de Pals en Golf Empordà. Op dezelfde manier ligt de luchthaven van Barcelona op 130 kilometer afstand en de luchthaven van Girona op slechts 45 kilometer afstand.

Bekijk op kaart

CBR48566 Prijs vanaf 2.580.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Villa 2.580.000 € Available 4 6 496m²
Villa 2.580.000 € Available 4 6 495m²
Villa 3.800.000 € Available 5 7 564m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now