Colon-Apartments Prijs vanaf 442.000 € Revalidatie
Colon-Apartments Prijs vanaf 442.000 € Revalidatie

Colón Apartments

  • Units available 2
  • Slaapkamers 1 & 3
  • Sizes from 49m²
  • Max rental yield 4,07%

Colón Apartments

Lucas Fox presenteert Colón Apartments, een nieuwe ontwikkeling in een bevoorrechte omgeving in Ciutat Vella, op een steenworp afstand van de zee. Het is een compleet renovatieproject van de derde verdieping van een gebouw om 3 appartementen te bieden met tussen de 1 en 3 slaapkamers.

De appartementen hebben een modern en open ontwerp. Het heeft een uitstekende ventilatie en natuurlijke verlichting, zowel door de open ruimtes als door het gebruik van materialen die licht doorlaten.

De woningen zijn voorzien van de beste apparatuur, zoals keuken en badkamers, met state-of-the-art materialen. Er is parketvloeren in de belangrijkste kamers en microcementvloeren in de badkamers, evenals led-verlichting. Evenzo geniet het van een hoge energie-efficiëntie en thermische isolatie, met ramen met aluminium schrijnwerk met koudebrugbreuk en dubbele beglazing met zonwering en lage emissies, evenals een aerothermisch systeem voor de productie van sanitair warm water en voor warme/koude airconditioning door leidingen.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten
  • 1-3 slaapkamer appartementen
  • Energie-efficiëntie
  • Modern ontwerp
  • Uitstekende afwerking
  • Exclusieve locatie

Ligging

Deze nieuwbouw ontwikkeling is gelegen in het hart van de Gotische wijk in de wijk Ciutat Vella van Barcelona. Hier vindt u enkele van de historisch meest representatieve bezienswaardigheden van de stad, aangezien het de oudste wijk van Barcelona is. Zo vinden we bijvoorbeeld het Plaça Reial of de kathedraal. Het biedt dus een breed scala aan recreatieve, culturele en amusementsactiviteiten.

Aan de andere kant heeft het allerlei diensten voor uw dagelijkse leven, evenals uitstekende verbindingen naar elk punt in de stad, met verschillende metro- en buslijnen. Daarnaast vind je de zee op loopafstand.

Bekijk op kaart

Colon-Apartments Prijs vanaf 442.000 € Revalidatie

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 3 1 1 41m² -
Appartement 442.000 € Available Vloer 3 1 1 49m² Floor plan
Appartement 780.000 € Available Vloer 3 3 2 87m² Floor plan

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst