Uitverkocht
Corcega-Sardenya Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
Corcega-Sardenya Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Corcega Sardenya Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Completion Q1 2023

Corcega Sardenya Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

Lucas Fox presenteert Córcega Sardenya, een exclusieve nieuwbouwproject in het hart van Barcelona's Eixample, met name naast de Sagrada Familia. Het is een rustige woonwijk, met allerlei voorzieningen, maar ook toeristische attracties, groenvoorzieningen en een uitstekende verbinding met de rest van de stad.

De appartementen bevinden zich in een volledig nieuw gebouw van vijf verdiepingen met een lift die alle verdiepingen met elkaar verbindt. In totaal worden acht appartementen en twee penthouses met terrassen aangeboden, zodat er slechts twee buren per verdieping zijn voor meer gemoedsrust voor de bewoners.

De appartementen met twee slaapkamers profiteren van een modern design, met rechte lijnen en kleuren in lichte en neutrale tinten die een uitstekend gevoel van ruimte geven aan de ruimte. Om de vloeibaarheid van de ruimte te verbeteren, bieden ze bovendien doorschijnende kamers, zoals het daggedeelte, met de woonkamer, eetkamer en keuken in één open ruimte.

Ze hebben ook grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de straten van Barcelona's Eixample. Ten slotte worden ze aangeboden met een volledig uitgeruste keuken met de beste kwaliteiten.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten

  • 2 slaapkamer appartementen
  • Penthouses met terras
  • Mooi uitzicht
  • exclusief gebied
  • geweldige kwaliteiten

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen in de wijk Sagrada Familia, een exclusieve woonwijk in het hart van Eixample. Het gebied profiteert van alle voordelen van een woonwijk, omdat het een zeer rustige en veilige omgeving is. Bovendien stelt het allerlei diensten tot uw beschikking, zoals onder meer buurtwinkels, groenzones, lokale markten, onderwijscentra of ziekenhuizen.

De buurt herbergt prachtige toeristische attracties waar iedereen van kan genieten, zoals de Sagrada Familia, een van de belangrijkste exponenten van het modernisme van Barcelona door Antoni Gaudí. Het gebouw bevindt zich zelfs recht voor de deur, zodat u vanaf verschillende verdiepingen kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Sagrada Familia.

Ten slotte biedt het uitstekende communicatie met de rest van de stad, zowel met het openbaar vervoer, te voet als met de auto.

Bekijk op kaart

Corcega-Sardenya Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 2 1 67m² 3m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 1 2 1 68m² 3m² Floor plan
Appartement - Gereserveerd Vloer 2 2 1 68m² 3m² Floor plan
Penthouse - Gereserveerd Vloer 5 2 1 67m² 41m² Floor plan
Penthouse - Gereserveerd Vloer 5 2 1 68m² 42m² Floor plan

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst