Uitverkocht
Corsega-Gracia Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
13 afbeeldingen beschikbaar
Corsega-Gracia Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Corsega Gracia Appartementen, Gracia, Barcelona

Corsega Gracia Appartementen, Gracia, Barcelona

Deze gloednieuwe residentiële ontwikkeling in Barcelona biedt een verbluffende verzameling duplex- appartementen met 3 en 4 slaapkamers en herenhuizen met 3 slaapkamers. Gelegen aan de Carrer de Còrsega in de charmante wijk Gràcia in Barcelona, dicht bij de Passeig de Sant Joan en Avinguda Diagonal, zijn de huizen perfect gelegen om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

Bewoners hebben toegang tot uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder het prachtige zwembad op het dak van waaruit de allerbeste uitzichten over Barcelona kunnen genieten. Er zijn duplex-appartementen met 3 en 4 slaapkamers beschikbaar, waarvan sommige een terras hebben. De huizen met 3 slaapkamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen en een kelder met een eigen parkeerplaats voor 2 auto's, huizen hebben ook terrassen op de begane grond, ideaal om optimaal van het benijdenswaardige klimaat te genieten.

Elke accommodatie heeft een prachtig, modern interieur en is uitgerust met eersteklas apparatuur en accessoires van merken als Bosch, Technal, Santos, Roca en Silestone. Het ontwerp van de gebruikte woningen en materialen is zorgvuldig geselecteerd om comfort en elegantie te bevorderen: mooie, luxe huizen in het centrum van de stad.

highlights

  • Uitstekende locatie in Gràcia, dicht bij Passeig de Sant Joan en Avinguda Diagonal
  • Duplexappartementen met 3 en 4 slaapkamers en herenhuizen beschikbaar
  • Gemeenschappelijk zwembad op het dak met een fantastisch uitzicht over de stad
  • Sommige eenheden met terrassen en een eigen parkeerplaats
  • Materialen, afwerkingen en apparaten van de beste kwaliteit

Ligging

Gracia-Corsega Apartments ligt aan de Carrer de Còrsega, in de charmante wijk Gràcia in Barelona, dicht bij de Passeig de Sant Joan en Avinguda Diagonal. Het gebied biedt een uitstekend aanbod van restaurants, coffeeshops en bars, evenals onafhankelijke winkels en boetieks. Daarnaast is de karakteristieke Sagrada Familia van Gaudi op korte loopafstand. Dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer zijn de rest van de stad en de omliggende gebieden gemakkelijk te bereiken.

Bekijk op kaart

Corsega-Gracia Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 0 3 3 279m² 38m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst