CRUZ21 Prijs vanaf 1.450.000 € Nieuwe ontwikkeling

CRUZ21 Huizen / Villa's, Majadahonda, Madrid

  • Completion Q2 2024
  • Units available 2
  • Slaapkamers 5
  • Sizes from 383m²
  • Bouwvergunning Verleend

Spectaculaire moderne villa van 563 m² op een perceel van 750 m² te koop binnen 9 maanden in Majadahonda.

Lucas Fox Las Rozas is verheugd om, in zelfpromotie, deze nieuwbouw met uitstekende kwaliteiten van 563 m² op een buitengewoon perceel van 750 m² te presenteren. Het is een constructie met een modern en eigentijds design, met een zwembad en een grote tuin.

De villa is gelegen op een prachtige locatie, in een exclusief gebied in ontwikkeling, in de Satellites in Majadahonda, met een unieke omgeving en vrij uitzicht op de bergen, maar ook dicht bij het stadscentrum.

Bij het ontwerp is gedacht aan een zeer lichte, functionele en ruime woning. De imposante gevel kenmerkt deze elegante familievilla. Het biedt ook de mogelijkheid om het huis aan te passen aan de behoeften van elk gezin, evenals aan de afwerkingen.

De woning is verdeeld over twee woonlagen plus de semi-kelderverdieping. Op de begane grond van 269 m² bevindt zich een indrukwekkende hal, als middelpunt van het huis, die de rest van de kamers verdeelt. De trap is als een sculpturaal element. De woon-eetkamer met open haard is de belangrijkste ruimte van het huis en geniet van een geweldige lichtinval, met licht vanuit het zuiden en oosten, met prachtig uitzicht op de tuin. De keuken is half open naar de woon-eetkamer en daarnaast vinden we een bijkeuken met directe toegang naar buiten. De verdieping wordt gecompleteerd met een gratis toilet en een slaapkamer met een kledingkast en een eigen badkamer.

Buiten vinden we het recreatiebad met afmetingen van ongeveer 9 x 3 meter en een toegangsportaal waarvan de functie is om de garage te huisvesten en te communiceren met de hoofdingang en de dienstingang.

Op de eerste verdieping van 114 m² vinden we een hoofdslaapkamer van ongeveer 25 m² met een grote kleedkamer, twee volledige badkamers met daglicht en een groot ligbad met uitzicht op het terras. Op deze verdieping bevinden zich ook drie slaapkamers met inbouwkasten en twee badkamers.

In de semi-kelderverdieping vinden we een constructie van 180 m².

Onder de faciliteiten benadrukken we de airconditioning en het airconditioningsysteem met een aerothermische installatie en vloerverwarming en -koeling, evenals zonnepanelen. Het heeft domotica om zonwering, winkels en verlichting te bedienen. De tuin heeft een automatisch irrigatiesysteem.

Kortom, het is een elegante, unieke nieuwbouwwoning, te personaliseren, die uitstekende kwaliteiten biedt, omringd door natuurlijke groene ruimten en op een exclusieve, veilige en rustige locatie, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar nieuwbouw, hoogwaardige villa's. leven.

Neem contact met ons op om een bezoek te regelen. U kunt ons ook bezoeken in onze Lucas Fox Property Lounge, aan de Calle Camilo José Cela 8, Las Rozas, voor meer informatie.

Documentatie

CRUZ21 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Majadahonda is een stad die een hoge kwaliteit van leven biedt. Daarnaast heeft het belangrijke winkelcentra zoals Centro Oeste of Gran Plaza 2, evenals recreatiecentra zoals Equinoccio.

In de gezondheidssector heeft Majadahonda twee centra en het universitair ziekenhuis Puerta Hierro.

Met toegang tot de snelweg, bussen en op korte afstand van het station Renfe de Cercanías, heeft het huis een onovertroffen locatie voor het hele gezin.

Bekijk op kaart

CRUZ21 Prijs vanaf 1.450.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Floor plan
Villa 1.450.000 € Available Vloer 3 5 5 383m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now