Uitverkocht
Cuatrepinares Prijs vanaf 2.275.000 € Nieuwe ontwikkeling
10 afbeeldingen beschikbaar
Cuatrepinares Prijs vanaf 2.275.000 € Nieuwe ontwikkeling

Cuatrepinares Huizen / Villa's, Aravaca, Madrid

  • Completion Q3 2022
  • Bouwvergunning Verleend

Cuatrepinares Huizen / Villa's, Aravaca, Madrid

Lucas Fox is verheugd om deze boetiekontwikkeling van 4 luxe villa's te presenteren, ontworpen door de in Madrid gevestigde architect Juan Herreros, wiens internationale carrière wordt bepaald door prachtige projecten op 4 continenten, waarvoor hij talloze onderscheidingen ontving. Zijn werk valt op door zijn aandacht voor detail en de combinatie van contrasterende natuurlijke en hightech materialen, waardoor echt unieke huizen ontstaan.

Deze verbazingwekkende woningen bevinden zich in een gesloten ontwikkeling met een gemeenschappelijke ingang aan een rustige doodlopende weg in het Diplomaticos-gebied in Aravaca. Deze buurt is een exclusieve en gewilde wijk met grote huizen, die rust, privacy en gemakkelijke toegang tot het centrum van Madrid biedt. Dennenbossen en Casa de Campo Park geven een landelijke sfeer en inspireren een actieve buitenlevensstijl, terwijl ze toch dicht bij internationale topscholen, winkels en restaurants liggen.

Het opvallende kenmerk van deze ontwikkeling is de mogelijkheid om samen met het team van Juan Herreros uw droomhuis aan te passen en samen te ontwerpen. Kopers kunnen hun perfecte persoonlijke omgeving creëren van 600 m² woonoppervlak gebouwd op een perceel van 900 m².

Alle woningen hebben een prachtige binnenpatio, die veel natuurlijk licht binnenlaat en als thermische regelaar fungeert.

Deze fantastische woningen zijn verdeeld over drie verdiepingen:

Op de begane grond bevinden zich de woonkamers, een volledig uitgeruste keuken, de wasruimte en een kantoor.

Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapvertrekken van de familie, een bibliotheek en / of een filmzaal. Het is ook mogelijk om een zolder toe te voegen met toegang tot het terras.

Op de benedenverdieping vinden we een servicegebied met een serviceslaapkamer en badkamer, een speelkamer, opslag en optionele fitnessruimte. Een terras in Engelse stijl zorgt voor natuurlijk licht op dit niveau.

Er is veel vraag naar het gebied omdat het uitstekende infrastructuur biedt, waaronder twee nabijgelegen ziekenhuizen, Sanitas "La Zarzuela" en Vithas Madrid. De busdienst is erg goed met een dienst die elke 10 minuten Madrid binnenrijdt. Het is minder dan 10 minuten rijden naar het centrum van de stad en slechts 20 minuten naar de internationale luchthaven Barajas.

Neem vandaag nog contact met ons op om een (virtuele) ontmoeting met de architect in te plannen en laten we beginnen met het creëren van uw droomhuis! We zijn 7 dagen per week beschikbaar sinds we ons aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

Nadat de bewegingsbeperkingen zijn opgeheven, kijken we ernaar uit u opnieuw te verwelkomen in onze onlangs geopende Lucas Fox-vastgoedlounge aan de Avenida de Europa 38 in Pozuelo om uw vereisten in meer detail te bespreken, zodat we u kunnen helpen uw perfecte huis of investering te vinden.

Ligging

De wijk 'Diplomaticos' is een exclusieve en gewilde wijk met grote huizen, die rust, privacy en gemakkelijke toegang tot het centrum van Madrid biedt. Dennenbossen en Casa de Campo Park geven een landelijk gevoel en inspireren een actieve buitenlevensstijl.

Dit gebied biedt een uitstekende infrastructuur, waaronder twee nabijgelegen ziekenhuizen. De busdienst is zeer efficiënt en rijdt elke 10 minuten naar Madrid. Het is minder dan 10 minuten rijden naar het centrum van de stad en slechts 20 minuten naar de luchthaven.

De meeste grote internationale scholen liggen op 10 minuten rijden, waaronder de Engelse Montessori School, Kensington School, de American School of Madrid, Aquinas American School en de British Council School.

Bekijk op kaart

Cuatrepinares Prijs vanaf 2.275.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Huis / Villa 2.275.000 € Available n/a 6 6 600m² -

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst