Komt binnenkort
DIAGONALT-2 Nieuwe ontwikkeling
11 afbeeldingen beschikbaar
DIAGONALT-2 Nieuwe ontwikkeling

DIAGONALT 2 Appartementen, Esplugues, Barcelona

 • Completion Q2 2020
 • Units available 22
 • Slaapkamers 1, 2, 3 & 4
 • Sizes from 49m²
 • Rental yield up to 4.74%

DIAGONALT 2 Appartementen, Esplugues, Barcelona

Dit exclusieve gloednieuwe project ligt op meer dan een hectare eigen grond en biedt luxe huizen op een bevoorrechte locatie in Esplugues, Barcelona, waar bewoners elke dag wakker kunnen worden om de zon te zien opkomen boven de zee en de stad vanuit hun eigen huis , aan de rand van het natuurpark Collserola.

Op het beveiligde, omheinde gemeenschappelijke terrein vinden we zwembaden, ligweiden, groene ruimtes en een padelbaan, terwijl de gemeenschappelijke binnenruimte een prachtig overdekt zwembad, een fitnessruimte en een vergaderclub biedt. Bovendien beschikken de gebouwen over intelligente bouwtechnologie, 24-uursbeveiliging en een conciërgeservice voor volledige gemoedsrust. Het project bestaat in totaal uit 5 woonblokken.

Een uniek kenmerk van deze nieuwbouweigenschappen is de veelzijdigheid die de eigenaren krijgen om de grootte, indeling en het interieur van hun nieuwe woning te kiezen. De woningen variëren in grootte van 50 m² tot 150 m² en omvatten tuinen op de begane grond, appartementen en penthouses met terrassen, elk met 1-6 slaapkamers en uitzicht op de gemeenschappelijke ruimte en de heuvels. Elk appartement wordt verkocht samen met 2 parkeerplaatsen en een berging (niet inbegrepen in de prijs).

Een onmisbare kans om een uniek, persoonlijk op maat gemaakt huis te verwerven in een gloednieuwe high-end ontwikkeling met uitstekende gemeenschappelijke ruimtes in een prestigieuze wijk van Barcelona.

Levering halverwege 2022 met indeling en afwerkingen te selecteren.

highlights

 • Geweldige locatie en uitzicht op zee en de stad
 • Uitstekende binnen- en buitenfaciliteiten
 • Woningen van 50 m² tot 150 m²
 • 1-6 slaapkamers plus servicekwartieren in sommige woningen
 • Prive buitenruimte
 • Mogelijkheid om lay-out en ontwerp te personaliseren

Ligging

Barcelona is ongetwijfeld een van de meest begeerde bestemmingen in Europa, zeer geliefd om zijn architectuur, creativiteit en vooruitstrevende cultuur.

Diagonalt is te vinden in de rustige omgeving van Collserola, in het Finestrelles-gebied van Esplugues de Llobregat, een exclusieve wijk met enkele van de beste voorzieningen in de stad, zoals de Duitse school en de Amerikaanse school, de residentie van Freedman Institute, de Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club en het nieuwe privéziekenhuis Ciutat Diagonal. Het is ook een strategisch gebied voor toegang van en naar het stadscentrum. Hier kunnen bewoners genieten van het leven in een bevoorrechte omgeving met de stad in de buurt.

Bekijk op kaart

DIAGONALT-2 Nieuwe ontwikkeling

KOMT BINNENKORT: Het project staat nog niet te koop. Contacteer ons voor meer informatie.

DIAGONALT Appartementen, Esplugues, Barcelona

This development is part of the DIAGONALT Appartementen, Esplugues, Barcelona project. — Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Esplugues, Barcelona

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst