DIAGONALT New Development Project
3 afbeeldingen beschikbaar
DIAGONALT New Development Project

DIAGONALT Appartementen, Esplugues, Barcelona

  • Buildings 5

DIAGONALT Appartementen, Esplugues, Barcelona

Deze luxe huizen zijn te vinden in 5 ultramoderne gebouwen op meer dan een hectare eigen grond in Espluges, Barcelona. Op het beveiligde, omheinde gemeenschappelijke terrein vinden we zwembaden, ligweiden, groene ruimtes en een padel-tennisbaan, terwijl de gemeenschappelijke binnenruimte een prachtig overdekt zwembad, een fitnessruimte en een vergaderclub biedt. Bovendien beschikken de gebouwen over intelligente bouwtechnologie, 24-uursbeveiliging en een conciërgeservice voor volledige gemoedsrust.

Een uniek kenmerk van deze nieuwbouweigenschappen is de veelzijdigheid die de eigenaren krijgen om de grootte, indeling en het interieur van hun nieuwe woning te kiezen. De woningen variëren in grootte van 110 m² tot 235 m² en omvatten tuinen op de begane grond, appartementen en penthouses met terrassen, elk met 1-6 slaapkamers. Elk appartement wordt verkocht samen met 2 parkeerplaatsen en een berging (niet inbegrepen in de prijs). Bewoners kunnen genieten van uitzicht op het zuiden van Montjuic en Barcelona.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

  • Gated community met gemeenschappelijke voorzieningen
  • Tuinappartementen, appartementen en penthouses met terrassen
  • Mogelijkheid om uw nieuwe woning aan te passen
  • Parkeerplaatsen en opslagruimten beschikbaar

Ligging

Barcelona is ongetwijfeld een van de meest begeerde bestemmingen in Europa, zeer geliefd om zijn architectuur, creativiteit en vooruitstrevende cultuur.

Diagonalt Project is te vinden in de rustige omgeving van Collserola, in het Finestrelles-gebied van Esplugues de Llobregat, een exclusieve wijk met enkele van de beste voorzieningen in de stad, zoals de Duitse school en de Amerikaanse school, de residentie van Freedman Institute, de Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club en het nieuwe privéziekenhuis Ciutat Diagonal. Het is ook een strategisch gebied voor toegang van en naar het stadscentrum. Hier kunnen bewoners genieten van het leven in een bevoorrechte omgeving met de stad in de buurt.

Bekijk op kaart

DIAGONALT New Development Project

Developments within this project

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst