DIAGONALT New Development Project

DIAGONALT Appartementen, Esplugues, Barcelona

  • Buildings 5

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Esplugues, Barcelona

Deze luxe huizen zijn te vinden in 5 ultramoderne gebouwen op meer dan een hectare eigen grond in Espluges, Barcelona. Op het beveiligde, omheinde gemeenschappelijke terrein vinden we zwembaden, ligweiden, groene ruimtes en een padel tennisbaan, terwijl de gemeenschappelijke binnenruimte een prachtig binnenzwembad, een fitnessruimte en een vergaderclub biedt. Bovendien beschikken de gebouwen over intelligente constructietechnologie, 24-uursbeveiliging en een conciërgeservice voor volledige gemoedsrust.

Een uniek kenmerk van deze nieuwbouwwoningen is de veelzijdigheid die de eigenaren krijgen om de grootte, de indeling en het interieurontwerp van hun nieuwe huis te kiezen. De woningen variëren in grootte van 110 m² tot 235 m² en omvatten tuinwoningen op de begane grond, appartementen en penthouses met terrassen, met elk 1-6 slaapkamers. Elk appartement wordt samen verkocht met 2 parkeerplaatsen en een berging. Bewoners kunnen genieten van uitzicht op het zuiden van Montjuic en Barcelona.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hoogtepunten:

  • Gated community met gemeenschappelijke voorzieningen
  • Tuinappartementen, appartementen en penthouses met terrassen
  • Mogelijkheid om uw nieuwe woning op maat te maken
  • Parkeerplaatsen en opslagruimten
DIAGONALT New Development Project

Developments within this project

Ligging

Barcelona is ongetwijfeld een van de meest begeerde bestemmingen in Europa, zeer geliefd om zijn architectuur, creativiteit en vooruitstrevende cultuur.

Diagonalt Project is te vinden in de rustige omgeving van Collserola, in het Finestrelles-gebied van Esplugues de Llobregat, een exclusieve wijk met enkele van de beste voorzieningen in de stad, zoals de Duitse school en de Amerikaanse school, de residentie van Freedman Institute, de Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club en het nieuwe privéziekenhuis Ciutat Diagonal. Het is ook een strategisch gebied voor toegang van en naar het stadscentrum. Hier kunnen bewoners genieten van het leven in een bevoorrechte omgeving met de stad in de buurt.

Bekijk op kaart

DIAGONALT New Development Project

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now