Uitverkocht
DIPUTACIO-MUNTANER Nieuwe ontwikkeling

DIPUTACIO MUNTANER Appartementen, Eixample Links, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Links, Barcelona

Deze uitstekende nieuwbouwproject biedt een selectie van moderne huizen in een volledig gerenoveerd statig gebouw in het hart van Barcelona, op een zeer centrale locatie binnen Eixample Left - in de buurt van Plaça de la Universitat en Plaça de Catalunya.

De appartementen worden gebouwd met behulp van de beste materialen en hoogwaardige functies, met een elegant interieur. De units hebben een oppervlakte van 148 tot 155 m² en bieden 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het appartement op de begane grond en het duplex penthouse profiteren ook van ruime en zeer aangename terrassen.

Opmerkelijke afwerkingen en kenmerken zijn een Mitsubishi hybride aerothermisch systeem via leidingen en vloerverwarming met domotica-bediening, hoogwaardige keukenapparatuur en op maat gemaakte keukenkasten en badkamers. Alle functies zijn high-end om maximaal comfort te garanderen.

Bovendien, op het dak vindt u een gemeenschappelijk terras van meer dan 60 m² met een barbecue, ruimte om buiten te dineren en chill-out ruimtes. Zonder twijfel de ideale plek om tijd door te brengen met familie en vrienden of om te ontspannen terwijl u geniet van het uitzicht over de stad.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze uitstekende nieuwbouwproject in het centrum van Barcelona. Verwachte leverdatum Q1 van 2020.

highlights

  • Volledig gerenoveerd statig gebouw met een lift
  • Elegant ingerichte appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers
  • Hoogwaardige functies
  • Gemeenschappelijk terras (en een eigen terras in sommige eenheden)
DIPUTACIO-MUNTANER Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze ontwikkeling ligt in het hart van Barcelona, centraal gelegen in Eixample Left, nabij Plaça de la Universitat en Plaça de Catalunya. Het is omgeven door alle voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, medische centra, supermarkten, enz. Bovendien is het gebied zeer goed verbonden met de hele stad met het openbaar vervoer.

Bekijk op kaart

DIPUTACIO-MUNTANER Nieuwe ontwikkeling

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now