Uitverkocht
Diputacio-SantJoan Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Diputacio SantJoan Appartementen, Eixample Rechts, Barcelona

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Eixample Rechts, Barcelona

Diputació Sant Joan is een ontwikkeling van appartementen in Eixample Right, aan de straat Carrer Diputació, naast de Passeig de Sant Joan. Het is een modernistisch gebouw dat dateert uit 1890, maar het is volledig gerenoveerd. De renovatie heeft de essentie en het oorspronkelijke karakter van dit gebouw behouden, met een meer eigentijdse stijl en met meer natuurlijk licht.

Wat de woningen betreft, het bestaat uit in totaal 10 woningen van maximaal 77 m² met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Sommige profiteren bovendien van een balkon.

De woningen combineren perfect originele details met moderne afwerkingen. De oorspronkelijke indeling van deze woningen met twee aspecten is bijvoorbeeld bewaard gebleven om een overvloedige binnenkomst van natuurlijk licht te garanderen, terwijl er gebruik wordt gemaakt van eigentijds design.

De appartementen met 2 slaapkamers hebben een daggedeelte met een open ruimte die een woon-eetkamer en keuken combineert; en een slaapgedeelte met twee slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer, plus een extra badkamer. Deze woningen vallen op door de entree van veel natuurlijk licht en ook door de geweldige indeling die dankzij het open daggedeelte optimaal gebruik maakt van de ruimte.

Bovendien zijn ze uitgerust met de beste kwaliteit afwerkingen, zoals high-end toestellen of moderne meubels. Al deze details komen samen om zeer comfortabele, functionele woningen te bieden.

Deze appartementen zijn ideaal vanwege hun uitstekende locatie en kwaliteit, perfect voor diegenen die willen verblijven in een gebied met alle voorzieningen binnen handbereik, zonder concessies te doen aan luxe.

Hoogtepunten

 • 2-slaapkamer appartementen met 1 badkamer
 • Open ruimtes
 • Uitgeruste keukens
 • Veel natuurlijk licht
 • Modern ontwerp
 • Uitstekende afwerking
Diputacio-SantJoan Nieuwe ontwikkeling

Extra's

 • Helder
 • Uitstekende afwerkingen
 • Centraal
 • Modernista gebouw
 • Uitstekende locatie
 • Open ruimtes
 • Originele details

Ligging

De ontwikkeling Diputació Sant Joan bevindt zich op Carrer Diputació, naast Passeig Sant Joan, in Eixample Rechts. Eixample Rechts is een van de meest begeerde buurten van Barcelona, omdat het alle diensten binnen handbereik heeft en perfect verbonden is met de rest van de stad met verschillende openbaarvervoersmogelijkheden.

Het gebied wint steeds meer aan populariteit en prestige, zonder de oorspronkelijke charme en dynamische levensstijl te verliezen.

Passeig de Sant Joan is een van de hoofdstraten van de stad, met allerlei winkels, exclusieve winkels en recreatieruimtes, brede trottoirs en een fietspad.

Bekijk op kaart

Diputacio-SantJoan Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 1 76m² 1m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 1 76m² 1m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 1 76m² 1m² -
Penthouse - Verkocht Vloer 5 2 1 75m² 47m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now