DosdeMaig-Mallorca Prijs vanaf 649.000 € Gerenoveerd project

DosdeMaig Mallorca Gebouwen, Eixample Rechts, Barcelona

  • Units available 1
  • Slaapkamers 2
  • Sizes from 121m²

Een nieuwbouw project van Gebouwen te koop in Eixample Rechts, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 649,000 € en huur rendement van 4%

Dos de Maig-Mallorca is een nieuwbouwproject gelegen in een appartementencomplex in de wijk Eixample Right in Barcelona, zeer dicht bij de prachtige Sagrada Familia-kerk van Antoni Gaudí.

Het appartementencomplex is gebouwd in 1975 en telt 8 verdiepingen boven de begane grond, waarvan de eerste 2 momenteel zijn ingericht als kantoor en worden verbouwd voor residentieel gebruik.

Deze twee verdiepingen met kantoren beslaan een totale bebouwde oppervlakte van 1.035 m² + 75 m² terrassen en het project stelt voor om de ruimte om te bouwen tot zes woningen met 2 slaapkamers van elk tussen de 90 m² en 120 m², waarvan 2 met terrassen van 37,5 m², en 2 kantoorstudio's (57-70 m²).

Deze woningen zullen op een hoog niveau worden uitgerust en afgewerkt, met onder meer natuurlijke houten vloeren, houten en porseleinen wandbekleding, airconditioning via kanalen en een aerothermisch energiesysteem.

Heldere, neutrale kleurenschema's en overvloedig natuurlijk licht complementeren het hedendaagse luxe karakter van deze eigendommen en maken ze tot een ideaal nieuw huis waarvoor u alleen uw persoonlijke bezittingen nodig heeft.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

DosdeMaig-Mallorca Gerenoveerd project

Ligging

Dit gebouw is gelegen in de wijk Eixample Right van Barcelona, op een steenworp afstand van de Sagrada Familia en vele andere bezienswaardigheden in de stad.

Winkels en alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe omgeving van het gebouw te vinden en zowel bussen als metro's stoppen vlakbij.

Bekijk op kaart

DosdeMaig-Mallorca Prijs vanaf 649.000 € Gerenoveerd project

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 1 2 2 104m² 4m² -
Appartement - Verkocht Vloer 1 3 2 133m² 5m² -
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 2 101m² 4m² -
Appartement 649.000 € Available Vloer 2 2 2 121m² 48m² Floor plan
Appartement - Verkocht Vloer 2 2 2 132m² 50m² -

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now