EGUZKIENEA Prijs vanaf 830.000 € Nieuwe ontwikkeling

EGUZKIENEA Appartementen, San Sebastián, Basque Country

  • Units available 1
  • Slaapkamers 3
  • Sizes from 147m²

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in San Sebastián, Basque Country beschikt over prijzen vanaf 830,000 €

Lucas Fox presenteert de exclusieve nieuwbouwontwikkeling Eguzki Enea, bestaande uit slechts vier verdiepingen, gelegen in de wijk Ategorrieta, naast Arzak, in een rustige, maar goed gelegen woonwijk, met toegang voor voetgangers en voertuigen vanaf de put -bekende Alcalde José Elosegi-laan.

De ontwikkeling is gelegen in het hart van de stad San Sebastián, op een paar minuten van de dynamische wijk Gros en heeft uitstekende verbindingen in alle richtingen, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Zo kunt u genieten van het leven in een rustige omgeving, zonder de bevoorrechte locatie in het hart van de stad op te geven.

Deze ontwikkeling biedt zeer ruime woningen, met unieke kenmerken zoals privétuinen op de begane grond, grote terrassen met solariums op de penthouses en een gemeenschappelijke tuin met zwembad met exclusieve toegang voor bewoners.

De woningen hebben grote ruimtes, zowel binnen als buiten, met een modern, open ontwerp dat de ruimte maximaliseert. Het heeft open ruimtes, zoals het daggedeelte, met de woon-eetkamer en de geïntegreerde keuken. Natuurlijke materialen vallen op, zoals hout, met neutrale en warme tinten. Op dezelfde manier hebben de hoofdkamers grote ramen van vloer tot plafond, die veel natuurlijk licht binnenlaten.

Het project bestaat uit vier exclusieve woningen, evenals een gemeenschappelijke tuin en zwembad. Bovendien heeft het gebouw de hoogste energie-efficiëntie (categorie A).

De werken zijn gestart in 2024 en de verwachte opleverdatum van de afgewerkte woningen is gepland voor september 2025. De woningen worden gebouwd op coöperatieve basis: het architecturale project is van Ergo Arkitektura; De constructie komt overeen met de Antton Bilbao Group met meer dan 30 jaar ervaring in de markt; Banco Sabadell is verantwoordelijk voor de financiering; en dit alles wordt beheerd door Gaztelur Gestora de Cooperativas. Alleen de penthouses zijn beschikbaar.

Hoogtepunten:

  • Penthouses en begane grond met 3 slaapkamers en 2 badkamers
  • Tuinen en terrassen
  • 2 parkeerplaatsen en berging
  • Exclusieve locatie
EGUZKIENEA Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De ontwikkeling is gelegen in een woonwijk van San Sebastián, naast de wijk Gros. Dankzij de goede locatie kunt u lopen of fietsen naar de wijk Gros en het strand van Zurriola, omdat het dichtbij het fietspad ligt. Daarnaast heeft het diverse haltes van het openbaar vervoer naar alle delen van de stad.

Praktisch het tegenovergestelde heeft het een directe verbinding met de snelweg, zowel richting Irún/Frankrijk, als richting Bilbao, Vitoria, Pamplona, Madrid, zonder dat u de stad hoeft over te steken.

Het heeft allerlei voorzieningen in de buurt, zoals onder meer scholen, sportcentra, supermarkten.

EGUZKIENEA Prijs vanaf 830.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Appartement 830.000 € Available Vloer 2 3 2 147m² 147m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now