EL-ALMENDRO Uitverkocht
Nieuwe ontwikkeling

EL ALMENDRO Appartementen, Santa Eulalia, Ibiza

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Santa Eulalia, Ibiza beschikt over prijzen vanaf €497,528

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Santa Eulalia, Ibiza beschikt over prijzen vanaf €497,528

Deze nieuwbouwproject van appartementen met 2 en 3 slaapkamers is een geweldige kans om een ​​gloednieuw huis te kopen op slechts 5 minuten lopen naar het centrum van Santa Eulalia. De rustige ontwikkeling biedt uitzicht op zee en de bergen en de bewoners hebben toegang tot uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad, tuinen en een kinderspeelplaats.

De ontwikkeling is momenteel in aanbouw met een geplande voltooiingsdatum tegen de lente van 2018. Er zijn zowel appartementen met 2 als met 3 slaapkamers beschikbaar, elke woning zal modern zijn en gebruik maken van de beste kwaliteit materialen en afwerkingen.

De penthouse-appartementen hebben een eigen solarium en alle accommodaties hebben zonnepanelen voor energiebesparing. Deze appartementen zouden een groot aantal kopers aanspreken, het kindergedeelte maakt ze geschikt voor gezinnen, terwijl de locatie dicht bij het centrum van Santa Eulalia met zijn supermarkten en restaurants, het een ideale locatie maakt voor een tweede thuis in de zon.

Een parkeerplaats in de garage is te koop tegen een toeslag.

EL-ALMENDRO

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst