Els-Ametllers Prijs vanaf 288.000 € Nieuwe ontwikkeling
27 afbeeldingen beschikbaar
Els-Ametllers Prijs vanaf 288.000 € Nieuwe ontwikkeling

Els Ametllers Appartementen, Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

  • Units available 17
  • Slaapkamers 2, 3 & 4
  • Sizes from 66m²

Els Ametllers Appartementen, Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

Els Ametllers wordt gepresenteerd als een exclusieve ontwikkeling in Sant Andreu de Llaveneres, een van de beste gebieden van de kustlijn van Maresme.

Deze nieuwbouwproject, verdeeld over 2 gebouwen, vol groene zones en met uitstekende gemeenschappelijke voorzieningen, is perfect voor gezinnen die willen genieten van een rustige levensstijl in een zeer aangename natuurlijke omgeving.

Momenteel biedt Els Ametllers in totaal 86 woningen aan met 2, 3 en 4 slaapkamers. Deze ruime en moderne flats voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, met merken als Bosch en Porcelanosa in respectievelijk de keuken en badkamer, zodat jij en de jouwe kunnen genieten van de beste levensstijl. Bovendien moet worden opgemerkt dat alle huizen profiteren van buitenruimte, waarbij de begane grond en duplex penthouses profiteren van grote terrassen, ideaal om te genieten van de beste dagen met uw dierbaren. Alle woningen zijn inclusief 2 parkeerplaatsen en een berging in de prijs.

Een van de sterke punten van deze ontwikkeling zijn ongetwijfeld de gemeenschappelijke ruimtes. Els Ametllers biedt een zwembad, perfect om te socializen en af te koelen tijdens de hete maanden, een fitnessruimte om in vorm te blijven zonder het terrein te verlaten, een speeltuin voor de kleintjes, een paddle-tennisbaan en de Gourmet Social Room, een ruimte om te organiseren bijeenkomsten met vrienden en familie.

Evenzo werkt de ontwikkelaar van dit wooncomplex samen met Amazon, zodat de bewoners hun huizen kunnen beheren via spraakbesturing, zoals verlichting, en zelfs de reservering van gemeenschappelijke ruimtes. Dit wordt mogelijk dankzij de installatie van het Smart Home-automatiseringssysteem en de installatie van slimme lampen en stekkers.

Het heeft ook een slimme brievenbusdienst, zodat bewoners pakketten of post kunnen ontvangen, zelfs als ze niet thuis zijn.

Els Ametllers heeft een Energielabel A, de hoogste standaard van comfort en energiebesparing met minimale CO2-uitstoot. Zo wordt energie-efficiëntie gegarandeerd en wordt de ecologische voetafdruk verkleind.

Hoogtepunten

  • 86 woningen met 2, 3 of 4 slaapkamers die klaar zijn om in te trekken
  • Buitenruimtes
  • 2 parkeerplaatsen en berging bij de prijs inbegrepen
  • Uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, met tuinen, zwembad, padel tennisbaan, fitnessruimte, speeltuin en gastronomische sociale ruimte
  • Huisautomatiseringssysteem met Amazon-spraakbesturing
  • Energiecertificaat A
  • Locatie in een aangename natuurlijke omgeving in Sant Andreu de Llavaneres

Ligging

Deze nieuwbouwproject is gelegen in Sant Andreu de Llavaneres, een van de meest gewaardeerde gebieden van de Maresme. Hier heeft u gemakkelijke toegang tot zowel de zee als de bergen, waardoor het ideaal is voor diegenen die in een bevoorrechte natuurlijke omgeving willen wonen.

Tegelijkertijd biedt Sant Andreu de Llaveneres alle dagelijkse diensten, restaurants en bars waar u kunt genieten van de gastronomie van het gebied, en is zowel met het openbaar vervoer als over de weg goed verbonden met de stad Barcelona.

Bekijk op kaart

Els-Ametllers Prijs vanaf 288.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace
Appartement 288.000 € Available n/a 2 2 66m² -
Appartement 293.900 € Available n/a 2 2 66m² -
Appartement 296.700 € Available n/a 3 2 77m² 9m²
Appartement 393.000 € Available n/a 3 2 90m² 47m²
Appartement 425.800 € Available n/a 4 3 106m² 22m²
Appartement 445.200 € Available n/a 4 3 116m² 21m²
Appartement 454.300 € Available n/a 4 2 98m² 57m²
Appartement 454.400 € Available n/a 4 3 114m² 22m²
Appartement 466.900 € Available n/a 4 3 124m² 23m²
Appartement 513.100 € Available n/a 4 3 120m² 62m²

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst