Laatste eenheden
Estepona-DB Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling
27 afbeeldingen beschikbaar
Estepona-DB Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Schitterend bouwproject op et strand van Estepona

  • Bouwvergunning Verleend

Schitterend bouwproject op et strand van Estepona

Deze luxe ontwikkeling aan het strand in Estepona is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste standaard en heeft fantastische faciliteiten zoals een 24-uurs beveiligingsdienst. Dit bouwproject bestaat uit 85 appartementen met 1, 2, 3, 4 of 5 slaapkamers, verdeeld over 7 gebouwen met een neoklassiek ontwerp. De idyllische tuinen, fonteinen en wandelpaden doen u het hele jaar door  genieten van het ultieme vakantiegevoel.

Directe toegang tot het strand en faciliteiten zoals een zwembad, spa, jacuzzi, yogaruimte en het panoramische uitzicht op zee geven deze woningen een permanent vakantiegevoel.

Ligging

Deze ontwikkeling ligt aan zee, in Estepona, aan de New Golden Mile van de Costa del Sol. In dit gebied heb je een aantal van de beste luxe hotels aan de kust. Het is ook een van de minst bebouwde gebieden en een van de rustigste plekken om te genieten van de authenticiteit van alles wat typisch Spaans is. Omdat het slechts een paar minuten van het centrum van Estepona is, is het een unieke plek om te genieten van het gemak van een wandeling langs de jachthaven of de oude stad, of zelfs het fietspad in de buurt te nemen dat direct doorloopt naar Estepona. .

Bekijk op kaart

Estepona-DB Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Rental yield
Appartement Gereserveerd Vloer 0 2 2 127m² 42m² -

Laatste eenheden

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst