Uitverkocht
Estepona-DB Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Schitterend bouwproject op et strand van Estepona

  • Bouwvergunning Verleend

Luxe project met een panoramisch uitzicht op zee, uitstekende faciliteiten en dicht bij alle voorzieningen in Estepona.

Deze luxe ontwikkeling aan het strand in Estepona is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste standaard en heeft fantastische faciliteiten zoals een 24-uurs beveiligingsdienst. Dit bouwproject bestaat uit 85 appartementen met 1, 2, 3, 4 of 5 slaapkamers, verdeeld over 7 gebouwen met een neoklassiek ontwerp. De idyllische tuinen, fonteinen en wandelpaden doen u het hele jaar door  genieten van het ultieme vakantiegevoel.

Directe toegang tot het strand en faciliteiten zoals een zwembad, spa, jacuzzi, yogaruimte en het panoramische uitzicht op zee geven deze woningen een permanent vakantiegevoel.

Estepona-DB Nieuwe ontwikkeling

Ligging

Deze ontwikkeling ligt aan zee, in Estepona, aan de New Golden Mile van de Costa del Sol. In dit gebied heb je een aantal van de beste luxe hotels aan de kust. Het is ook een van de minst bebouwde gebieden en een van de rustigste plekken om te genieten van de authenticiteit van alles wat typisch Spaans is. Omdat het slechts een paar minuten van het centrum van Estepona is, is het een unieke plek om te genieten van het gemak van een wandeling langs de jachthaven of de oude stad, of zelfs het fietspad in de buurt te nemen dat direct doorloopt naar Estepona. .

Bekijk op kaart

Estepona-DB Prijzen op aanvraag Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin
Appartement - Verkocht Vloer 0 2 2 127m² 42m² 31m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now